Ζωή χωρίς Νατάσα Προκόπη…προκοπή δεν κάνει

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Δεν το περίμενε κανείς αυτό το λογοπαίγνιο. NOT!

Εντάξει, το παραδεχόμαστε. Ήταν κακό και αναμενόμενο. Έπρεπε να συγκρατηθούμε. Δεν το καταφέραμε. Αλλά ποιος μπορεί να συγκρατηθεί από δύο πράγματα; Γιατί αν έχεις συγκρατηθεί από το να κοιτάς φωτογραφίας της Νατάσας Προκόπη, κάτι που είναι υπέρμετρα δύσκολο, μετά δεν υπάρχει δύναμη για να συγκρατηθείς από το να πεις ένα προβλεπέ λογοπαίγνιο.

Η Νατάσα Προκόπη είναι μια από τις περιπτώσεις που πετυχαίνεις τυχαία στο Instagram και αναρωτιέσαι πως γίνεται μια τέτοια κοπέλα να έχει τόσο λίγους followers, την ώρα που άλλες που θα έχαναν σε κάθε σύγκριση μαζί της βρίσκονται πιο ψηλά. Ίσως όμως να συμβαίνει έτσι. Κορίτσια που έχουν εμφανώς ανώτερη αισθητική δεν τυγχάνουν της ίδιας εκτίμησης.

Εμάς πάντως μας φαίνεται πολύ καλό αυτό κι ευτυχώς που δεν την ξέρουν πολλοί. Η Νατάσα Προκόπη έχει μια ομορφιά που δεν αποπνέει τίποτα το πρόστυχο, αλλά το καλαίσθητα γοητευτικό.