ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ στην Αλ Ιτιχάντ: Πρόταση σε Μπελχαντά!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λοάι Νάζερ μετά τους Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Σανόγκο, Ντα Κόστα και Βαλντίβια προσπαθεί να φέρει στην Σαουδική Αραβία και τον Γιουνές Μπελχαντά!

Βροχής εκατομμυρίων από την Ιτιχάντ τον πρόεδρο του συλλόγου Λοάι Νάζερ να κάνει ότι περνάει από το χέρι προκειμένου ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία να απεγκλωβιστεί από την διακεκαυμένη ζώνη στο πρωτάθλημα της χώρας.

Η Αλ Ιτιχάντ μετά την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει βάλει πλώρη και για τον Μαροκινό διεθνή, Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλατσαράι.

Όπως υποστήριξε ο μάνατζερ του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Ουιλιάμ Ντ’ Αβιλά, η Αλ Ιτιχάντ έχει καταθέσει πρόταση αν και προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

«Η Αλ Ιτιχάντ θέλει τον Μπελχαντά. Μου έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν έχουμε ακόμα συμφωνήσει. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να διαπραγματευτούμε. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε ποσά αλλά επιμένουν για την μεταγραφή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ατζέντης.