«Μας τα έβαλαν από τα 25 μέτρα»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο αρχηγός της Πάφου Ζντένεκ Φόλμπρεχτ μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα χαρακτήρισε «σκληρό» τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Για τον αγώνα: «Δεν παίξαμε άσχημα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά σκόραραν από 25 μέτρα. Είναι σκληρό όπως παίζαμε να είμαστε πίσω. Δεν ήμασταν τόσο κακοί αλλά σκόραραν σε κάθε ευκαιρία τους».

Για την αστάθεια στα εντός έδρας: «Δεν ξέρω. Αν ήξερα θα ήμασταν σταθεροί! Αλλά σίγουρα πρέπει να τα κερδίζουμε στο σπίτι μας αυτά τα παιχνίδια. Αλλά επιμένω πως δεν ήμασταν κακοί γενικά σήμερα, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις δυο περιοχές για να παίρνουμε αποτελέσματα».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!