Καυστική ανάρτηση απο τον Κώστα Ηλία

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Κώστα Ηλία με ανάρτηση του στα Social Media αναφέρεται στην μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη ενώ τονίζει, πως πίσω από αυτή την μεγάλη επικράτηση κρύβονται πολλά προβλήματα. 

Ο Κώστα Ηλία κάνει επίθεση και σε άτομα που υπόσχονταν πολλά για βοήθεια στην ομάδα της Αγίας Νάπας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Μεγάλη Νίκη η σημερινή που κάνει πρώτα τους ποδοσφαιριστές -προπονητές χαρούμενους και μας που παλεύουμε μέρα Νύχτα περήφανους που αντιπροσωπεύουμε αυτό το club !!!! Πίσω από την Νίκη και την εμφάνιση κρύβονται προβλήματα και εμπόδια από τους ίδιους τους Ανθρώπους που μας υπόσχονταν πολλά !!!! Μετά από 2 χρόνια στην προεδρία και 4 στις Ακαδημιες έμειναν όλοι στις υποσχέσεις !!!! 250 παιδια στα γηπεδα δηλ όλη η Αγία Νάπα !!!! Σε καποιους δεν αρέσει !!! Ξέρετε γιατί ?? Γιατί δεν έχουν πρόσβαση στα γηπεδα , δεν ελέγχουν την κατάσταση !!! Εδώ και 10 μέρες η ομάδα του χωριού κάνει προπόνηση σε ένα χωράφι (βλέπε φωτογραφίες κάτω ) !!! Λεφτά δεν υπάρχουν πρέπει να πάμε να κάνουμε σουβλάκια η τομπολες για να έχουμε ωφέλη !!! Δηλαδή υπάλληλοι !!!!Δεν θέλω να κατάντησω Γραφικός αλλά με την πρώτη ευκαιρία Την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια γιατί δεν μας αξίζει τίποτε σε αυτό το χωριό !!!! Όπου κάτσουμε ακούμε για το χρήμα την εξουσία και τίποτα για τον αθλητισμό που μετά από χρόνια άνθησε !!! Κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστο ένα αθλητή σπίτι αλλά όπως έλεγε και η Γιαγιά μου η Ανανια , πες ταμπουρα τορτοκκα !!!!!χαλαλι σας και η ομάδα και τα γηπεδα και όλα !!!!! Κοιμηθείτε εσείς !!!καλυνηχτα σας