Η νέα (θλιβερή) της πραγματικότητα

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τη μεγαλύτερη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε απόψε η Ανόρθωση.

Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας τους στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ συνολικά τέσσερις φορές στο ΓΣΠ.

Βεβαίως, το 4-0 της Λευκωσίας δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια είναι λίγο άδικο για την Ανόρθωση, η οποία για κάτι περισσότερο από μία ώρα παιχνιδιού και μέχρι την επίτευξη του 2-0 είχε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων.

Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ στο δοκάρι του Μικελτάντζε, όπως και στο πέναλτι που δικαιούνταν με τον Ντουγκλάο.

Με τα «αν» και «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία και η Ανόρθωση θα πρέπει να ζήσει με αυτή την πραγματικότητα και να δει πως προχωρά μπροστά.

24 βαθμοί σε 16 αγώνες πρωταθλήματος που την φέρνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας πίσω ακόμα και από τη Νέα Σαλαμίνα, δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικός απολογισμός, μάλλον θλιβερός.

Ήταν πάντως κάτι που επισημάναμε και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ότι δηλαδή η Ανόρθωση πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της και άμεσα, διαφορετικά κινδυνεύει…

Τάσος Θεοδώρου