«Έχουμε πολλά να κάνουμε αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο»»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν φανταστικός και δεν ήταν εύκολο για εμάς να αποφασίσουμε πώς θα αμυνθούμε. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε και κάναμε κάτι διαφορετικό. Παίξαμε λίγο πιο ψηλά με τους αμυντικούς μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι ειδικά στο ΓΣΠ που έχουμε τόση δυσκολία. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100 τοις 100. Ξέρουμε ότι ακόμα έχουμε πολλά να κάνουμε αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο» δήλωσε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης.

Ήταν το πιο αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ από τότε που αναλάβατε;«Νομίζω πως ναι. Σήμερα ήταν αρκετά δύσκολο για μας το να επιτεθούμε, δεν φτιάξαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί».

Τι είναι αυτό που κρατάτε και τι όχι; «Δώσαμε το 100% και είχαμε ομαδικό πνεύμα. Είχαμε πάθος σαν ομάδα και θυσιαστήκαμε. Η αντίδραση μας στις δύσκολες στιγμές μου άρεσε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα λάθη. Ιδίως στην άμυνα υπήρξαν λάθη».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ