Πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κλήση για πυρκαγιά λήφθηκε η ώρα 19.34 και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 4 πυροσβεστικά οχήματα, θέτοντας την υπό έλεγχο στις 20.27.

Από την πυρκαγιά, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από το διαμέρισμα.

Αναφέρεται επίσης ότι οι τρεις αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής ένοικοί του απουσίαζαν την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς. Έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εξάλλου, τα ξημερώματα η ώρα 01.36 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένει η ιδιοκτήτης του, στο χωριό Έμπα στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.55. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07.00 της 11ης Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 7 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!