Ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο με αρκετά ματς του Λεβαδειακού

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αποσπάσματα από αρκετά ματς του Λεβαδειακού στους παίκτες του και εστίασε περισσότερο στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το ματς.

Για άλλη μία ημέρα ο Μαρτίνς είχε τους παίκτες του στην… τσίτα σχετικά με δοκιμές. Και αυτό παρότι υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Χριστοδουλόπουλος εάν είναι ΟΚ μπορεί να ξεκινήσει στα άκρα. Στα υπόλοιπα θέματα ο Ίβηρας έδειξε πολύ βίντεο με Λεβαδειακό και είχε… μπόλικη ανάλυση την Παρασκευή.

Είχε αποσπάσματα από αρκετές αναμετρήσεις των Βοιωτών και μέσα σε αυτά είχε βάλει ακόμα και ματς τους με τον Ολυμπιακό. Κυρίως ο Μαρτίνς ήθελε να σταθεί στο θέμα της προσέγγισης και του νοοτροπίας του αγώνα από τους παίκτες του.

Τους ξεκαθάρισε πως θέλει μεγάλη πίεση, προσήλωση και καλή κυκλοφορία της μπάλας εξαρχής. Εφόσον μπουν δυνατά και καλά θα έρθουν και τα γκολ. Όσο για την 11άδα οι πλέον ουσιαστικές δοκιμές φαίνεται πως πάνε για το Σάββατο για το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός.