Κάλεσμα στον κόσμο της ΟΧΕΝ Περιστερώνας!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ΟΧΕΝ Περιστερώνας ξεκινάει το «ταξίδι» της στο Κύπελλο της ΕΠΟΠΛ και καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της σε αυτό το πρώτο, δύσκολο βήμα απέναντι στην ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών!

Η ομάδα της Περιστερώνας αντιμετωπίζει την ομάδα από τους Εργάτες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 14:00.

Μετά την καταπληκτική της πορεία στο Ενιαίο πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ, όπου η ΟΧΕΝ συνεχίζει αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές, θέλει να προσθέσει μια ακόμα επιτυχία με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο αντίπαλος είναι αρκετά δύσκολος, καθώς η ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Σωματείου, κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο της ΟΧΕΝ για να σπρώξει την ομάδα στην μεγάλη αυτή επιτυχία!

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!