Η σχέση Αναστασίου-Ατζαγκούν / Τι γράφουν στο Βέλγιο

Για την σχέση του Γιάννη Αναστασίου με το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, γράφουν σήμερα στο Βέλγιο.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι ο Ατζαγκούν δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Κόρτραϊκ, του Yves Vanderhaeghe, ωστόσο με τον Γιάννη Αναστασίου ο παίκτης θα έχει τις ευκαιρίες του καθώς συνεργάστηκαν και στο παρελθόν.

Αναλυτικά σε ελεύθερη μετάφραση:

«Ο Ατζαγκούν έπαιζε στα πρώτα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά γρήγορα εξαφανίστηκε. Υπό τις οδηγίες του Yves Vanderhaeghe, ο ρόλος του στην Κόρτραϊκ ήταν περιορισμένος. Ο Vanderhaeghe δεν τον είχε στα πλάνα του, παίζοντας μόλις σε οκτώ παιχνίδια. Με τον Αναστασίου, ο Ατζαγκούν πιθανότατα θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς υπάρχει αδυναμία στην άκρα της επίθεσης της νέας του ομάδας. Οι δύο τους θα συνεργαστούν ξανά για 4η φορά. Ο Ατζαγκούν είχε 128 παιχνίδια και 22 γκολ με τον Αναστασίου σε Κόρτραϊκ, Ρόντα και τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης της Άντερλεχτ ήταν στο στόχαστρο της Ομόνοιας από τον Νοέμβριο. Ο Αναστασίου ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Κύπρου, αλλά θέλει υψηλότερη θέση από την έβδομη που βρίσκεται τώρα και ψάχνει για ενίσχυση. Την τελευταία μέρα του 2018, η Ομόνοια μάλιστα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κολοβού από την Μέχελεν».

Αυτούσιο το δημοσίευμα: