Η Γεωργία Λιανέρη θα σε χορέψει στο ταψί

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Είναι επαγγελματίας χορεύτρια και επαγγελματίας στο να χορεύει τους άντρες στο ταψί.

Αν είσαι ακόμα νιάτο κι όχι 30 χρονών μπάρμπας σαν και τους περισσότερους εδώ στο Menshouse, θα γυρνάς σε κλαμπ αρκετά συχνά. Κι αν γυρνάς σε κλαμπ θα ξέρεις ότι όταν είναι η έναρξη του σόου, του προγράμματος που θα παίξει ο dj, βγαίνουν τα «τανκς» κι ανεβαίνουν στις μπάρες.

Οι χορεύτριες δίνουν το έναυσμα. Στα περισσότερα μεγάλα κλαμπ υπάρχει μια χορεύτρια που είναι πολύ πιθανό να έχεις πετύχει. Η Γεωργία Λιανέρη είναι μια από τις δημοφιλέστερες και μια από τις καλύτερες σε επίπεδο χορού. Στο βιογραφικό της έχει και μια συμμετοχή σε αγώνες πυγμαχίας ως ring girl και γενικώς έχει τον τρόπο της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, μιλάμε για ένα κορμί ταυτόχρονα «γήινο», αλλά και με εντυπωσιακά σημεία. Η Γεωργία Λιανέρη θα σε χορέψει στο ταψί και δεν θα θες να σταματήσει.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!