«Έχω 23 πικραμένα κι απογοητευμένα παιδιά εκεί έξω…»

Μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Ταϊλάνδης στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ασιατικού Κυπέλλου 2019, η Ινδία απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς ηττήθηκε με 0-2.

Ο 46χρονος τεχνικός Στιβ Κωνσταντινίδης είπε στους παίκτες της Ινδίας μετά την ήττα, ότι θα πάνε και θα κερδίσουν το τελευταίο ματς του γκρουπ απέναντι Μπαχρέιν την ερχόμενη για να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια.

«Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε δύο παιχνίδια, όχι ένα. Το θέμα είναι πως δεν τις αξιοποιήσαμε και το πληρώσαμε. Νομίζω ότι τα ΗΑΕ είχαν τρία καλά σουτ στον στόχο, ένα χτύπησε στο δοκάρι και τα άλλα δύο πήγαν μέσα. Νομίζω ότι αξίζαμε μια ισοπαλία τουλάχιστον, αλλά αν δεν μετατρέψετε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε».

«Έχω 23 πικραμένα κι απογοητευμένα παιδιά εκεί έξω κι αυτό μιλάει από μόνο του. Πριν από δύο χρόνια αν είχαμε έρθει εδώ και χάναμε μόνο με 0-2, θα ήμασταν αρκετά χαρούμενοι. Ξέρουν ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αλλά έχουμε ένα άλλο και επικεντρωνόμαστε στο Μπαχρέιν».

«Είπα στους παίκτες, σηκώστε τα κεφάλια σας, δεν χάσατε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες και θα το κερδίσουμε και θα περάσουμε. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από τους παίκτες. Έδωσαν όλα όσα είχαν, όπως κάθε φορά που παίζουν στην Ινδία και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς», συνέχισε ο Στιβ και κατέληξε: «Πολλοί από τους παίκτες των ΗΑΕ μου είπαν “δεν πιστεύαμε ότι θα ήσασταν τόσο καλοί”, κάτι που είναι ωραίο, αλλά στο τέλος της ημέρας χάσαμε».