Ταχτσίδης: «Μου λείπει το γήπεδο, στην Serie A με τη Λέτσε»

Έχοντας στερηθεί τις συμμετοχές στα παιχνίδια της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε ότι του έχει λείψει να βρίσκεται στο γήπεδο, τονίζοντας πως πίστεψε στο πλάνο της Λέτσε για την άνοδο στη Serie A, αν και θα μπορούσε να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία με τις προτάσεις που είχε για τη συνέχιση της καριέρας του.

 

 

Ο Έλληνας χαφ, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ μαζί και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ωστόσο, δεν κατέγραψε συμμετοχές στην Championship.

Η λύση ήταν να παραχωρηθεί δανεικός τον τρέχον μήνα κι αυτό έγινε με την επιστροφή του στο ιταλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Λέτσε στη Serie B.

«Δεν έχω παίξει τους τελευταίους μήνες αλλά έχω φροντίσει να προπονηθώ και να δουλέψω πολύ. Μόλις ο κόουτς Μελούσο ήρθε στην Αγγλία να με δει πήρα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Μου λείπει το γήπεδο περισσότερο απ’ όλα κι όχι η Serie A. Θέλω με τη Λέτσε να φτάσουμε στην πρώτη κατηγορία. Είχα προτάσεις και από συλλόγους πρώτης αλλά και δεύτερης κατηγορίας, αλλά πίστεψα στο πλάνο της ομάδας και στους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα» ανέφερε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.