Η Ανδρομάχη Δημητρακοπούλου είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Και καλό είναι να μείνει μεταξύ μας.

Αν κάνεις μια καταμέτρηση στις ελληνικές πίστες πόσες κοπέλες συμμετέχουν σε σχήματα και βγάζουν το άχαρο κομμάτι των πρώτων τραγουδιών μέχρι να κάτσει ο πελάτης, θα χάσεις λίγο το μέτρημα. Οι πιο πολλοί έχουμε στο μυαλό μας την σκέψη ότι δεν έχουν καμία αξιόλογη φωνή και αποτελούν την εύκολη λύση.

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ισχύει. Σε κάποιες άλλες όμως χρειάζεται να έχεις την διάθεση να ακούσεις προσεκτικά για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και μερικά διαμαντάκια. Η Ανδρομάχη Δημητρακοπούλου είναι μια τέτοια περίπτωση. Έχοντας περάσει από το The Voice πριν μερικά χρόνια, κατάφερε να βρει το δρόμο της και θα την πετύχεις συνήθως με τον Αργυρό.

Η Ανδρομάχη είναι από τις «τυχερές» κοπέλες που σε κάνουν να τις θυμάσαι πρώτα από το ονοματεπώνυμο. Ένα όνομα σπάνιο, ένα επώνυμο μακροσκελές, τα δύο μαζί σου μένουν. Κι αφού κατάφερε να κρατήσει το μυαλό σου, μετά σειρά παίρνουν τα μάτια σου. Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ