Το είπε και το έκανε ο Πετρίδης…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Δεν πάει καιρός από τότε που ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να βγάλει τη χρονιά και να καλύψει την οικονομική ζημιά λόγω της αποτυχίας στην Ευρώπη.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες ο Πετρίδης πέτυχε τη συμφωνία με τους επενδυτές από τη Γερμανία και εντός Φεβρουαρίου θα αρχίσει να ρέει χρήμα στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ με στόχο να μπουν 2.5 εκ. ευρώ μέχρι το Μάιο του 2019.

Χρήματα που είναι αρκετά για να βγει η ποδοσφαιρική περίοδος χωρίς εκκρεμότητες.

Οι Γερμανοί θέτουν επίσης υποψηφιότητα για να είναι ο κύριος μέτοχος στο ενδεχόμενο κατασκευής ιδιόκτητου γηπέδου με θέληση εκ μέρους τους να καταβάλουν αρκετά εκατομμύρια για το όλο αυτό σημαντικό έργο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!