Η Anastasia Yankova ζεσταίνει τις καρδιές μας

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τους τελευταίους μήνες η Anastasia Yankova δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι, ωστόσο φροντίζει να διατηρεί στο ακέραιο το ενδιαφέρον του κοινού με φωτογραφίες που… κόβουν την ανάσα.

Είναι το πιο εντυπωσιακό κορμί στα μαχητικά αθλήματα… Η όμορφη Anastasia Yankova βρίσκεται σε περίοδο ανάπαυσης μέχρι τον επόμενο αγώνα της στο Bellator. Δυστυχώς για εκείνη πριν από λίγους μήνες, γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα στην καριέρα της.

Έκτοτε δεν έχει ανακοινωθεί νέο παιχνίδι, ωστόσο εκείνη διατηρεί ακέραιο το ενδιαφέρον του κοινού με φωτογραφίες όπως αυτές που βλέπετε παρακάτω…

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!