Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Δίχτυα για ακόμα τρεις
Α' Κατηγορία

Δίχτυα για ακόμα τρεις

Τρεις ποδοσφαιριστές θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η ΑΕΛ, πέρα του Τουράμ για τον οποίο γίνεται λόγος και κάνει προσπάθειες να τον αποκτήσει το τελευταίο διάστημα.

Η υπόθεση του Ροζέριο Κονσεϊσάο, γνωστός ως Τουράμ, φαίνετια πως θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ φαίνεται πως θέλει και άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως ο Βόσνιος τεχνικός βολιδοσκοπεί τα Βαλκάνια και δη την Ελλαδική αγορά, από την οποία υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι, με την ΑΕΛ να περιμένει εξελίξεις για να προχωρήσει σε κινήσεις.

Η ΑΕΛ πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις, τόσο λόγο τραυματισμών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, όσο και λόγω κάποιων εμφανίσεων που δεν… ενθουσίασαν όσο θα περίμενε ο Κέρκεζ.

Τέτοιοι είναι για παράδειγμα οι Ζούνιορ, Γκαθτανάγια, Ζντραφκόφσκι και Μυτίδης από τους οποίους ο Βόσνιος τεχνικός περιμένει πολλά περισσότερα.

Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει από το γεγονός ότι η ΑΕΛ δέχεται πολύ εύκολα γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ πρέπει να βρει τον τρόπο να βελτιώσει την αμυντική γραμμή (αν όχι να την επαναφέρει εκεί που ήταν), ώστε να παραμείνει η ΑΕΛ σε τροχιά τίτλου.

Αντώνης Κατσαρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ