«Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς χάσαμε τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη»
Α' Κατηγορία

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς χάσαμε τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Εκ μέρους του γραφείου τύπου της ΚΟΠ ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 κάνοντας ουσιαστικά μια ανασκόπηση της χρονιάς που μας φεύγει.

Το σπουδαίο μέλος της κυπριακής ομοσπονδίας έκανε σημαντικές δηλώσεις, αναφερόμενος και στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς χάσαμε τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, σημαδεύτηκε από την απώλεια ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου για το ποδόσφαιρο και την ομοσπονδία. Κάνοντας μια αναδρομή στην χρονιά το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Ήταν δύσκολη περίοδος για όλους μας. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε τόσα πολλά και έφυγε τόσο νωρίς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Έπρεπε να γίνουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο κ. Κούμας πήρε την ψήφο των σωματείων και άρχισε από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια υλοποίησης των στόχων που έχουν τεθεί. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό σημείο. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

Για την Εθνική ομάδα…

«Οι Εθνικές ομάδες αποτελούν πάντα προτεραιότητα για την ομοσπονδία αρχίζοντας από τις μικρότερες Εθνικές μέχρι την Εθνική ανδρών. Είναι μεγάλο κεφάλαιο από τις μικρές Εθνικές με στόχο την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν μελλοντικά να στελεχώσουν την Εθνική ανδρών.

Γίνεται επαγγελματική δουλειά σε όλες τις ηλικίες. Η Εθνική νέων προκρίθηκε στο elite round, δεν τα κατάφερε η Εθνική παίδων αλλά έρχεται καλή φουρνιά και θα έρθουν οι επιτυχίες. Υπάρχει αισιοδοξία καθώς βλέπουμε τα μικρά παιδιά να έχουν την προοπτική. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα των ανδρών, είναι γεγονός ότι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στο nation league. Μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Είχαμε και καλά αποτελέσματα και θετικές εμφανίσεις χωρίς θετικό αποτέλεσμα αλλά αυτό που μένει είναι ο υποβιβασμός. Είναι μια διοργάνωση που μνα έδωσε διδάγματα για το μέλλον και μια διοργάνωση στην οποία πήραν και ευκαιρία άλλα παιδιά. Προσδοκούσαμε καλύτερα αποτελέσματα αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα, δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζει. Πλέον έχουμε μπροστά μας την πρόκληση με 10 επίσημα παιχνίδια μέσα στο 2019. Πλέον η ποδοσφαιρική χρονιά είναι 12 μήνες με πολύ περιορισμένο χρόνο ξεκούρασης».

Είναι σε εξέλιξη και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Κύπρο: «Έχουμε ενώπιον μας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα και για τον τίτλο και για την Ευρώπη και για την αποφυγή της διαβάθμισης. Όπως όλα δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον θα είναι μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και μπαίνει και στα βαθιά και το Κύπελλο από τις 2 Ιανουαρίου. Είναι γεμάτο το πρόγραμμα μέχρι τον Μάιο, δεν σταματά ποτέ το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε το 2019 να φέρει πρόοδο για το ποδόσφαιρο μας».

Για το Νεόφυτο Λάρκου ο οποίος θα συνεχίσει στην Ομόνοια«Σήμερα λήγουν τα συμβόλαια των προπονητών. Το τεχνικό τμήμα της ΚΟΠ εργάζεται εδώ και καιρό για όλε στις Εθνικές. Όταν υπάρξει κατάληξη και κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερωθεί η εκτελεστική και θα προκύψουν και ανακοινώσεις. Ο Νεόφυτος Λάρκου ενημέρωσε την ομοσπονδία ότι δεν θα συνεχίσει στις Εθνικές ομάδες και θα συνεχίσει κάπου αλλού. Να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία, ήταν τρία χρόνια στην Εθνική νέων, πέτυχε δύο προκρίσεις, βοήθησε πολύ, είναι πολύ καλός προπονητής και τον ευχαριστούμε».

Related posts