Έξαλλος μάνατζερ με πρόεδρο!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που πέρσι ήρθε και δεν… ακούμπησε στην Κύπρο, είναι έξαλλος με την ομάδα.

Μπορεί ο παίκτης του να μην πρόσφερε ούτε στο ελάχιστο τα αναμενόμενα, αλλά είχε διετές συμβόλαιο με ιλιγγιώδεις απολαβές.

Έτσι ο πρόεδρος τον προσέγγισε και του έταξε – όπως λέει ο ίδιος – ένα καλό «πακέτο» για τον ίδιο και ένα για τον πελάτη του, προκειμένου να αποδεσμευτεί η ομάδα από το κλειστό διετές συμβόλαιο.

Έτσι και έγινε όμως από τότε που έπεσαν οι υπογραφές ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος από τα τηλέφωνα και όταν τελικά τον βρίσκει ο μάνατζερ παίρνει μόνο δικαιολογίες και «σίγουρες» ημερομηνίες πληρωμής που ποτέ δεν υλοποιούνται.

Τώρα πια είναι έξαλλος και διεμήνυσε σε όλους ότι όπως δεν του απαντούν αυτού τα τηλέφωνα, ούτε ο ίδιος θα απαντά όταν πάει στη FIFA.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!