Τι θα κρίνει την παραμονή Μερκή στον ΑΠΟΕΛ;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Βαδίζει στα 35 του χρόνια ο Γιώργος Μερκής αφού γεννήθηκε στις 30-7-1984 . Στον ΑΠΟΕΛ πήγε τον Ιανουάριο του 2016 και το πρώτο του συμβόλαιο είχε ισχύ μέχρι το Μάϊο του 2017.

Το Φεβρουάριο του 2017 ανανεώθηκε μέχρι το Μάϊο του 2019 και είναι λογικό να συζητείται από τώρα το μέλλον του διεθνή αμυντικού στον Αρχάγγελο.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πιο πολλά από εκείνα τα οποία περίμενα οι περισσότεροι στον ΑΠΟΕΛ αφού έχει τεράστια συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας.

Με τον Τραμετσάνι να είναι στον πάγκο της ομάδας δεν το κουνάει από τον ΑΠΟΕΛ ο διεθνής αμυντικός με τον Ιταλό προπονητή να τον θεωρεί σπουδαία μονάδα στην άμυνα.

Αν επομένως κάνει επέκταση της συνεργασίας του ο νυν προπονητής θα κάνει το ίδιο και ο Μερκής ο οποίος έχει σαν επιθυμία να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!