Ο έλεγχος των διαιτητών

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta.

Λούκας Σωτηρίου: Πιθανότατα να έκανε λάθος στη φάση του 45΄στο ΠάφοςΑπόλλωνας όταν ανατράπηκε στην περιοχή ο Σαρδινέρο και δεν καταλόγισε το πέναλτι. Η μοναδική φάση στον αγώνα που μάλλον τον εκθέτει και αν όντως έκανε λάθος όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό θα βαθμολογηθεί με 7.9.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Αρκετά καλός στο ΑΠΟΕΛΕρμής. Έχασε κάποιες φάσεις αλλά σημασία έχει η άνεση που τον διέκρινε και η αποφασιστικότητα σε όλε στις υποδείξεις του Βαθμολογείται με 8.3

Λεόντιος Τράττος: Πιο άνετος δεν μπορούσε να ήταν στο ΑΕΚΝέα Σαλαμίνα. Πολύ κοντά στις φάσεις και ιδιαίτερα σωστός στις υποδείξεις του με μία γενική απόδοση που βαθμολογείται στο 8.4 χωρίς λάθος.

Βασίλης Δημητρίου: Είχε φάσεις στο ΑΕΛΑνόρθωση με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι σε δύο φάσεις. Η φάση του 31’ όταν ο Ντουγκλάο μάρκαρε το Μαρκόσκι στην περιοχή σηκώνει συζήτηση αφού φάνηκε επαφή αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι και είναι η μόνη στην οποία ελέγχεται. Βαθμολογείται με 8.3 αν δικαιωθεί στη φάση.

Ροβέρτος Κώστα: Καλή η παρουσία και απόδοση του στο ΑλκήΔόξα όπου κατάφερε να περάσει απαρατήρητος. Βαθμολογείται με 8.3.

Γιώργος Νικολάου: Μία φάση στο 25’ σε επαφή του Αγγελή με το Ζίβετς αλλά που δεν ξεκαθαρίζει ήταν η μοναδική στο Ε.Ν.Π-Ομόνοια με το διαιτητή να έχει θετική αντίδραση στον αγώνα και αν δικαιωθεί στη φάση αυτή τότε η βαθμολογία του πάει στο 8.3.