Αντώνης Μικελλίδης: «Στην Ανόρθωση κανένα παιδί δεν είναι ορφανό»!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, εδώ και κάποια χρόνια, δίνει δυναμικό παρών στις επάλξεις της ανάπτυξης και σήμερα το μεσημέρι, για μιαν ακόμα φορά έδωσε αποδείξεις!

Στην αίθουσα της Αγίας Φύλας, μέσα σε μιαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η Ανόρθωση διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή με καλεσμένους τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα της Αμμοχώστου, των ηλικιών 8, 10 και 12!

Τη γιορτή, παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών, μαζί βέβαια με τους διοργανωτές, δηλαδή τους ανθρώπους της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, όπως και τους προπονητές, οι οποίοι καθοδήγησαν τα παιδιά στους αγώνες διάρκειας 30, 35 και 40 λεπτών που έγιναν!

Δικαιολογημένα, τα παιδιά μετά το τέλος των αγώνων, κέρδισαν το χειροκρότημα!

Η εκδήλωση περιλάμβανε και διαγωνισμό δεξιοτήτων, με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Στα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, λειτούργησε καντίνα, όπως και κατάστημα με προϊόντα της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης. Επίσης ζωγραφίστηκαν πρόσωπα αρκετών παιδιών, ενώ λειτούργησε και εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, όπως και προβολές διάφορων φιλμ μικρής διαρκείας!

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι εισπράχθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο η Ανόρθωση θα διαθέσει στο ταμείο αγάπης του παιδιού!

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών που ζυγώνουν, κυμάνθηκαν οι δηλώσεις που ζητήσαμε από τον πρωτεργάτη επαναδραστηριοποίησης της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης κ. Αντώνη Μικελλίδη, που μας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Ήταν μια ωραία γιορτή και καλύτερη, την έκαναν τα ίδια τα παιδιά, με τον ενθουσιασμό τους!

Για μας, τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, η διάθεση που έδειξαν αυτά τα παιδιά, είναι για μας, μια βεβαίωση για τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα και που φυσικά, μας δίνει κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσουμε!

Όλα, τα χρωστάμε σε αυτά τα παιδιά και αυτό που θα ήθελα να υπερτονίσω, είναι ότι στην Ανόρθωση, κανένα παιδί δεν είναι μόνο, κανένα παιδί, δεν είναι ορφανό»!