Μια ερυθρόλευκη, τέλεια «ληστεία»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έντεκα ληστές εισβάλλουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με μια αποστολή: έχουν 90 λεπτά για να δράσουν βάσει του σχεδίου του αρχηγού τους και να πετύχουν.

Ο «Καθηγητής» έχει στρατολογήσει τους καλύτερους. Αυτούς για τους οποίους είναι σίγουρα ότι θα εκτελέσουν άψογα το σχέδιο που έχει ο ίδιος καταστρώσει. Καθένας ξέρει το ρόλο του άψογα, είναι προετοιμασμένος ακόμα και για τις δύσκολες καταστάσεις, γνωρίζει τι να κάνει σε κάθε απρόοπτο που θα βρει μπροστά του. Σε μια τόσο μελετημένη αλλά και χρονοβόρα ληστεία πολλά μπορούν να στραβώσουν και πολλά στραβώνουν, όλα όμως σχετίζονται με τον παράγοντα άνθρωπο.

Η προετοιμασία της ομάδας κράτησε επί μήνες, η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι αποφασισμένη για όλα. Θα… εισβάλλει για να κάνει την τέλεια ληστεία, όπως την έχει οργανώσει ο «Καθηγητής», ο οποίος έχει μελετήσει ακόμα και την πιο απίθανη επιπλοκή και έχει δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στους ληστές του…

Στο ρόλο του Καθηγητή ο Πέδρο Μαρτίνς

Το σχέδιό του ήταν άψογο. Πέτυχε αυτό ακριβώς που ήθελε με τον τρόπο που το ήθελε. Ακόμα και όταν κάποιοι από τη… συμμορία δεν έδειξαν να τραβάνε, έβαλε στο παιχνίδι αυτούς που έπρεπε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Επέμεινε και βγήκε νικητής. Αυτό που είχε στο μυαλό του εκτελέστηκε με απόλυτη οργάνωση.

Στο ρόλο του Βερολίνου ο Κώστας Φορτούνης

Ο Καθηγητής δεν παίρνει μέρος στη ληστεία. Γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται κάποιον για να καθοδηγεί την ομάδα την ώρα της εκτέλεσης του σχεδίου του. Και βρήκε τον ιδανικό. Μπορεί σε κάποιους να είναι αντιπαθητικός, αλλά έφερε σε πέρας το σχέδιο του Καθηγητή με τον καλύτερο τρόπο. Με το μάτι να… γυαλίζει, έτοιμος να δώσει την ψυχή του για την ομάδα, να θυσιαστεί για να βγει το σχέδιο. Και βγήκε!

Ρίο ο Λεονάρντο Κούτρης

Πολλοί ίσως πίστευαν ότι αυτός ο… γλυκούλης νεαρός δεν θα καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα και να δείξει τσαμπουκά και δύναμη την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, ο Καθηγητής τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Μπορεί η συμβολή του να μην ήταν καθοριστική στα τελικά «χτυπήματα», ωστόσο η συνολική παρουσία του συμμορία του είναι αυτή που βοηθά στην εκτέλεση του σχεδίου. Πήρε τις κατάλληλες αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές και έβγαλε τον Καθηγητή ασπροπρόσωπο.

Μόσχα ο Γκιγιέρμε

Ένας τίμιος εργάτης που έκανε την δουλειά που του ανατέθηκε. Μπορεί να μην «γέμιζε» το μάτι πολλών, αλλά αυτός ο συμπαθέστατος συμμορίτης έδειξε πάθος την στιγμή που έπρεπε. Αν και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να ενταχθεί στην ομάδα, τελικά ήταν αυτός που βοήθησε τα άλλα μέλη της ομάδας για να φέρουν σε πέρας αυτή την τέλεια ληστεία.

Ντένβερ ο Παπ Αμπού Σισέ

Αυτός ο λίγο αφελής και ευαίσθητος άνδρας κατέθεσε την ψυχή του για να γίνει η τέλεια ληστεία. Ίσως ούτε ο ίδιος ο Καθηγητής θα περίμενε ότι αυτός θα τα έδινε όλα για να βγάλει σε πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε. Ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα ακόμα και όταν απέναντί του βρέθηκαν δύσκολοι αντίπαλοι.

Στο ρόλο του Όσλο ο Ομάρ

Ψυχρός εκτελεστής. Χρειάζεσαι έναν με παγωμένο αίμα, αυτόν που θα είναι ψύχραιμος ακόμα και όταν γύρω θα υπάρχει φωτιά. Αυτόν που θα τρέξει για να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα, αυτόν που θα πάρει τις πρωτοβουλίες όταν οι υπόλοιποι θα δείχνουν να χάνουν την πίστη τους.

Ελσίνκι ο Ζοζέ Σα

Άξιος συμπαραστάτης του Όσλο. Άλλο ένα μέλος της ομάδας με παροιμιώδη ψυχραιμία. Η παρουσία του ήταν καταλυτική όταν χρειάστηκε, καθοδήγησε και αυτός με τον τρόπο του όταν χρειάστηκε τους υπόλοιπους, αυτός που σημάδευαν οι απέναντι, χωρίς να βρουν στόχο.

Και στο ρόλο του Αρτουρίτο ο Τζενάρο Γκατούζο

Είναι αυτός που δεν ξέρει από που του ήρθε το… πατατράκ! Εκεί που όλα κυλήσουν ομαλά, «έσκασε» μπροστά του η συμμορία του Καθηγητή και έμεινε σαστισμένος να προσπαθεί να βρει λύσεις για να γλιτώσει.