Δίνει 18 εκ ευρώ η Φιορεντίνα για Τάμαρι;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η είδηση που κυκλοφόρησε στην Ιορδανία και είδε το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο για πρόταση της Φιορεντίνα, αξίας 18 εκ ευρώ ώστε να αποκτήσει τον Μούσα Τάμαρι, σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Φαντάζει υπερβολή να δοθεί τέτοιο χρήμα. Όσο καλός και υποσχόμενος ποδοσφαιριστής είναι ο Ιορδανός άσος του ΑΠΟΕΛ, εντούτοις δεν φημίζεται η Φιορεντίνα για τέτοιες μεταγραφές.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν πει ακόμα κουβέντα για το θέμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν κάτι αλλά με κάθε επιφύλαξη γράφουμε την άποψη μας ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να δοθούν τόσα χρήματα για τον Ιορδανό.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!