Τέλος ο Στυλιανού

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Χριστόφορος Στυλιανού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια από την ΑΕΚ και το έκανε με μια συγκινητική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετά από σχεδόν 4 χρόνια έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από το σωματείο της ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Νιώθω πραγματικά τυχερός αλλά και υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και πρόσφερα και εγώ με τη σειρά μου ότι μπορούσα για να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από τη θέση την οποία κατείχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Ανδρέα Καραπατακη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους συναδέλφους μου στα γραφεία οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Εγώ προσωπικά θα συνεχίζω να προσφέρω στο σωματείο από τη θέση του οπαδού αυτή την φορά και θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο της Λάρνακας να αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει.
Καλή συνέχεια σε όλους! ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!»

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!