Νίκες για Παν. Κύπρου και Frederick

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                                              3-0

Ωραίο παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια τα σετ του οποίοι κρίθηκαν  –με εξαίρεση το πρώτο- στις λεπτομερείς και στην μαχητικότητα.

Στο πρώτο σετ οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου παίζοντας με πολύ πάθος αλλά και ενέργεια κατάφεραν να πάρουν ένα εύκολο σετ με 25-14.

Στην συνέχεια οι αντίπαλοι ανασυντάχτηκαν και αφού βελτίωσαν πολύ την άμυνα και το σέρβις τους κατάφεραν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί χωρίς όμως στο τέλος να πάρουν κάποιο σετ αφού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου παρέμειναν συγκεντρωμένοι και έτσι με 25-21 και 25-20 πέτυχαν ακόμη μία σπουδαία νίκη που τους κρατά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERISYT                             0-3

Παρά την μαχητικότητα τους και την διάθεση να βγάλουν ενέργεια οι πετοσφαιριστές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου δεν κατάφεραν να υποτάξουν τους αντιπάλους τους οι οποίοι αγωνίστηκαν για την διατήρηση της θέσης που θα τους κρατούσε σε επαφή με την κορυφή και έτσι έχασαν μετά από ένα συναρπαστικό κατά τα  άλλα παιγνίδι με 0-3 σετ.

Από την άλλη οι πετοσφαιριστές του Frederick University ήταν πολύ καλοί τόσο στις άμυνες τους όσο και στις υποδοχές τους στοιχεία πάνω στα οποία έκτισαν για να πετύχουν ακόμη μία σπουδαία και σημαντική νίκη με 19-25  19 -25  και 15-25  διατηρώντας την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού κάτω βέβαια από συγκεκριμένες προϋποθέσεως στην εξέλιξη του πρωταθλήματος .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες Νίκες Ήττες ΣΕΤ Βαθμοί
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5 5 0 15-0 15
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6 4 2 13-7 12
FREDERICK UNIVERSITY 6 4 2 128 12
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5 0 5 3-15 1
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 1 5 4-17 0 (-2)

      ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!