Η Ελίνα Καντζά θα είναι το αιώνιο καλοκαίρι στο χειμώνα μας

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Αρκεί να την δεις μια φορά για να το καταλάβεις.

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν συμβαίνουν τυχαία. Ή τουλάχιστον αρχίζουν να αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα όταν συνδεθούν με κάτι ή παρουσιαστούν αλλιώς. Θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε. Είναι τυχαίο που η Παιανία και η Κάντζα είναι διπλανές περιοχές; Είναι τυχαίο που υπάρχει μια στάση μετρό και για τις δύο; Όχι βέβαια.

Η Παιανία έχει την ίδια ρίζα με τη λέξη Παιάνας και η Κάντζα την ίδια ρίζα με… την Ελίνα Καντζά. Γι΄αυτό και όπου υπάρχει η Ελίνα, την ακολουθεί πάντα ένας παιάνας. Σε χρέη εκφωνητή του παιάνα εμείς. Και κάθε άντρας σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Γιατί αρκεί μόνο μια φορά να δεις την Ελίνα Καντζά και μετά δεν σταματάς να τη βλέπεις.

Το γεγονός ότι έχει κάνει τη Μύκονο κεντρικό τόπο διαμονής της, με την Αθήνα να είναι το στέκι της μόνο τους 3-4 κρύους μήνες, μας έχει κάνει να την ταυτίσουμε με το καλοκαίρι. Ανεβάζει και φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram, οπότε πολύ ορθά έχουμε κάνει αυτή τη σύνδεση. Κι έτσι είναι. Η Ελίνα ανεβάζει τη θερμοκρασία στο χειμώνα μας. Κι όπως έλεγε κι ο φαντάρος στους Δύο Ξένους «εμείς προτιμάμε Ελίνα».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!