30η Σύνοδος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου «Ο Αθλητής ως Πρότυπο»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Βιωματικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου το πρώτο Βιωματικό Εργαστήρι Ολυμπιακής Παιδείας που διοργανώνει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εντάσσεται στις εργασίες της 30ης Συνόδου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου.

Στο εργαστήρι που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, διδάσκει η Δρ Παρασκευή Λιούμπη, διδάσκουσα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού. Στο πρώτο βιωματικό εργαστήρι συμμετείχαν 30 Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στους οποίους παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Ολυμπιακής Εκπαίδευσης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «Olympic Values Education Programme» (OVEP) και οι μέθοδοι εφαρμογής του, ενταγμένες στο μάθημα Φυσικής Αγωγής. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχο, διευρυμένο εργαστήρι για Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια η ΚΟΕ προγραμματίζει οι συμμετέχοντες στα δύο Βιωματικά Εργαστήρια να μεταφέρουν το πρόγραμμα  σε μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευτικών σε ανάλογα εργαστήρια που θα διοργανωθούν σε όλες τις επαρχίες. Τα Εργαστήρια διεξάγονται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η 30η Σύνοδος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, θα αρχίσει στις 09.00π.μ. και θα έχει ως θέμα «Ο αθλητής ως πρότυπο». Η Δρ Παρασκευή Λιούμπη είναι μία εκ των κυρίων ομιλιτριών στη Σύνοδο, όπου θα αναπτύξει το θέμα «Ο Αθλητής πρότυπο: η συμβολή του στη διάδοση των Ολυμπιακών αξιών στους νέους».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ