ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πως βαθμολογήθηκαν Βασίλης και Λούκας;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έγκυρες πληροφορίες θέλουν τους δυο διαιτητές που υπέπεσαν στα πιο σοβαρά λάθη στην 11η αγωνιστική να έχουν πάρει απροβίβαστο βαθμό.

Ο παρατηρητής Μάριος Τσαγγάρης έβαλε 7,8 στο Λούκα Σωτηρίου. Του καταλόγισε τη φάση άσπρο-μαύρο τον μη καταλογισμό της κόκκινης κάρτας στο πέναλτι της ΑΕΛ και του αφαίρεσε επιπλέον βαθμούς για ανομοιομορφία στη χρήση της κίτρινης κάρτας.

Ο παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου έβαλε βαθμό 7,6 στο Βασίλη Δημητρίου. Εντοπίζει το λάθος του στη φάση Βάλε-Ζαχίντ που ήταν άσπρο-μαύρο, όπως επίσης στη μη αποβολή του Μάγκλιτσα και άλλες λάθος αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!