Η αξιολόγηση των ρεφ στην 11η αγωνιστική

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών μας στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta:

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Πολύ σοβαρό το λάθος του στη φάση του 78΄. Το μαρκάρισμα του Φλόρες πάνω στο Σικόρσκι, εντός περιοχής και ενώ η μπάλα ήταν εντός παιδιάς, ήταν βίαιο και έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα με την Αλκή. Φάση που οι κανονισμοί κάνουν λόγο για άσπρο-μαύρο και ο βαθμός του ρεφ πάει στο 7.9 μόνο για αυτό το λάθος. Συν κάποιες λάθος επιλογές του στον πειθαρχικό έλεγχο τον βαθμολογούν με 7.8.

Λούκας Σωτηρίου: Δεν ήταν στα καλύτερα του στο ΑΕΛΟμόνοια. Έχασε φάσεις στον πειθαρχικό τομέα που δεν είναι ανάλογες της κλάσης του και έκανε πολύ μεγάλο λάθος που δεν απέβαλε τον αμυντικό της Ομόνοιας Πρέτσε στη φάση του 27΄ που καταλόγισε πέναλτι. Δεν έπαιξε την μπάλα ο παίκτης Ομόνοιας και η απόφαση ήταν πέναλτι-κόκκινη και όχι πέναλτι-κίτρινη. Ι βαθμός του ρεφ πάει στο 7.8 αν θεωρηθεί άσπρο-μαύρο η εν λόγω φάση.

Γιώργος Νικολάου: Πολύ καλός και σχεδόν αλάνθαστος στο ΔόξαΠάφος. Σωστός στα σφυρίγματα του και για τα τρία πέναλτι και με σωστή διαχείριση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βαθμολογείται με 8.4.

Νικόλας Νεοκλέους: Έχασε φάσεις που δεν έπρεπε στο ΑνόρθωσηΕρμής και ήταν φάσεις με σκληρά φάουλ, που είδε δεν υποδείχθηκαν, είτε υποδείχθηκαν χωρίς το ανάλογο χρώμα της κάρτας. Αυτά τα λάθη επηρεάζουν τη γενική του βαθμολογία που είναι γύρω στο 8.2.

Ροβέρτος Κώστα: Δεν υπέπεσε σε σοβαρό λάθος στο Ε.Ν.Π-ΑΕΚ και παρά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα κατάφερε να ανταποκριθεί θετικά. Βαθμολογείται με 8.3.

Βασίλης Δημητρίου: Η πιο πολυσυζητημένη διαιτησία της αγωνιστικής. Οι φάσεις που θα κρίνουν την απόδοση του, είναι η αποβολή του Μπρούνο Βάλε στη φάση του δεύτερου πέναλτι και η διαχείριση που έκανε στον πειθαρχικό έλεγχο. Είχε όμως να αντιμετωπίσει μία αναμέτρηση με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας και η αποστολή του εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη. Αν η φάση της αποβολής του Βάλε τον δικαιώσει, ο βαθμός του πάει στο 8.2-8.3 .