Η απόδοση των ρεφ στη 10η αγωνιστική

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Νικόλας Νεοκλέους ήταν αλάνθαστος στο ΑΕΚΑΠΟΕΛ. Πήγε στο γήπεδο με όλα τα εφόδια για να περάσει απαρατήρητος και τα κατάφερε περίφημα με όλη τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Δείγμα πολύ καλής ικανότητας από ένα νέο μας διαιτητή και η μπάλα στα πόδια του για να καθιερωθεί με θετικό τρόπο στο χώρο της διαιτησίας. Βαθμολογείται με 8.5.

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, δεν είχε κανένα πρόβλημα μετά την επιστροφή του για τον αγώνα ΑπόλλωνΑλκή. Δεν συνάντησε δύσκολη φάση και ήταν ένα ματς που θα τον βοηθήσει εν όψει της συνέχειας. Βαθμολογείται με 8.3.

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή επέστρεψε και έδειξε έτοιμος στο Παφιακό για τον αγώνα Πάφος-Ε.Ν.Π αφού έδειξε σε καλή φόρμα. Οι αποφάσεις του ήταν στο σύνολο τους σωστές και παίρνει βαθμό 8.3.

Ο Λεόντιος Τράττος έκανε σωστή διαχείριση στο ΟμόνοιαΑνόρθωση. Έχασε κάποιες φάσεις-φάουλ όμως δεν ασχολήθηκε κανένας με την απόδοση του στο φινάλε του αγώνα αφού η εμπειρία του μέτρησε για να έχει καλή απόδοση στο ντέρμπι. Βαθμολογείται με 8.3.

Ο Γιώργος Νικολάου χαρίστηκε στον Γκλομπάρ που έπρεπε να δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα και αυτό ήταν το μοναδικό του λάθος στο Νέα ΣαλαμίναΑΕΛ. Του βγήκαν φάσεις δύσκολες όμως είχε σωστές αποφάσεις και παίρνει βαθμό 8.2 για το λάθος που σημειώσαμε.

Ο Τιμόθεος Χριστοφή πέρασε απαρατήρητος από το «Αμμόχωστος» για τον αγώνα ΕρμήςΔόξα. Κοντά στις φάσεις με σωστές αποφάσεις και με βαθμό 8.3.