“Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου ένιωσα σαν να απελευθερώθηκα”

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

“Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου ένιωσα σαν να απελευθερώθηκα. Έδωσα τα πάντα στο ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορούσα να προσφέρω τίποτα άλλο πλέον. Ο πόνος με συνόδευε σ’ολη μου την καριέρα αλλά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν πάνω από τις αντοχές μου. Μετά τα ματς δεν μπορούσα να περπατήσω για 2 μέρες. Γυρνούσα σπίτι και δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι. Κι όμως την επόμενη Κυριακή έπαιζα κανονικά, με πολλά παυσίπονα εννοείται. Έχω κάνει 4 επεμβάσεις στο δεξί πόδι και 2 στο αριστερό. Κάθε φορά έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να αποδείξω πως είμαι πιο δυνατός από την ατυχία μου. Την πρώτη φορά, όταν ήμουν 18 χρονών, οι γιατροί είδαν το πόδι μου, κούνησαν το κεφάλι και συμφώνησαν μεταξύ τους ότι δύσκολα θα έπαιζα ξανά μπάλα.”

Ρομπέρτο Μπάτζιο

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!