Πατέρας 9χρονης: Και οι Ρομά έχουν ψυχή, είναι άνθρωποι – Γνώριζαν για το πρόβλημα και δεν έκαναν κάτι

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Λίγες μέρες μετά την οικογενειακή τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 9χρονης κόρης του από τον 13χρονο γιο του με 15 μαχαιριές, ο πατέρας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλο το δράμα. «Και οι Ρομά έχουν ψυχή, είναι άνθρωποι, και όταν χάνουν τα παιδιά τους αισθάνονται πόνο στην καρδιά, όπως κάθε γονιός», είπε αρχικά ο πονεμένος πατέρας.

Ο πατέρας μίλησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» καταγγέλλοντας ότι «Πέντε και παραπάνω μήνες εξέταζαν το παιδί. Ξέραμε πως είχε έντονο στρες και ξέσπαγε συχνά με νεύρα και ξαφνικά μετά ηρεμούσε. Άλλος άνθρωπος. Αλλά δεν του έδωσαν κάτι, δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό να προλάβουμε το κακό. Πιστεύω πως ακόμα σκέφτονταν αν όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια και πως το “παίζαμε” έτσι να μας δώσουν και άλλο επίδομα να απλώνουμε σπίτι και να μην δουλεύουμε».

Όσο αφορά για το μαχαίρι με το οποίο ο 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδερφή του, ο πατέρας ισχυρίστηκε πως ήταν ένα μετρίου μεγέθους κουζινομάχαιρο. Το είχε μαζί με άλλα στον πάγκο της κουζίνας, καθώς το χρησιμοποιούσε συχνά για το μαγείρεμα του φαγητού της οικογένειας.

Στις 2 το μεσημέρι στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη στη Λάρνακα, θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία για να οδηγηθεί η 9χρονη στη τελευταία της κατοικία, ωστόσο η οικογένεια δεν μπορεί να πληρώσει όλα τα έξοδα για να τηρηθούν τα έθιμα των Ρομά.

Η εννιάχρονη θα ταφεί με λευκό φορεματάκι, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς της.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!