Ντάνι Άλβες: «Καλύτερη κι από σεξ η συνεργασία μου με Γκουαρδιόλα»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Ντάνι Άλβες έκανε ιδιαίτερες δηλώσεις για τη συνεργασία του με τον Γκουαρδιόλα ενώ αναφέρθηκε και στον Μέσι, ο οποίος έκανε σαν μικρό παιδί όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του.

«Η περίοδος με τον Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και από σεξ» λέει αρχικά και εξηγεί:

«Όλα είχαν κανονιστεί, αλλά δεν πήγα για οικογενειακούς λόγους. Μίλησα με τον Πεπ, ήξερε ότι ήθελα πολύ να δουλέψω και πάλι μαζί του, ξέρει ότι θαυμάζω απεριόριστα και τον ίδιο και το επιτελείο του και μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά, αν δεν προκύψει κάτι άλλο».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Μέσι τόνισε: «Ένιωσα σαν να παίζω στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου με ένα ζευγάρι παντόφλες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να πασάρω σ’ αυτόν, να είμαι σίγουρος ότι ήταν χαρούμενος και να εξασφαλίσω ότι θα έχει την μπάλα όλη την ώρα, καθώς αυτό είναι που αγαπά περισσότερο. Είναι σαν ένα παιδί όταν του δίνεις το πρώτο του δώρο. Του δίνεις μια μπάλα και παίζει μ’ αυτήν όλη την ώρα».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!