Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να κάνουν ενδοφλέβιες!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Το όλο σκάνδαλο που ξέσπασε στο κυπριακό ποδόσφαιρο τις περασμένες μέρες, με τη χορήγηση ενδοφλέβιων ουσιών σε ποδοσφαιριστές, που στο τέλος της ημέρας αποδεικνύεται – μέχρι απόδειξης του αντιθέτου – καταστροφικό, φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό στους ιθύνοντες των ομάδων μας.

Όπως πληροφορούμαστε, ομάδα που αγωνίζεται το Σάββατο, σήμερα θα προχωρήσει σε χρήση ενδοφλέβιων ενέσεων προς στους ποδοσφαιριστές της.

Μέθοδος η οποία όπως είναι γνωστό είναι παράνομη ωστόσο οι ουσίες είναι καθ’ όλα νόμιμες, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει λίγο περισσότερο, τουλάχιστον μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση που ήδη άνοιξε.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!