«Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Σκοπιανός επιθετικός της ΑΕΚ Ιβάν Τριτσκόφσκι χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας με την Λουντογκόρετς εκτός έδρας.

Για το παιχνίδι: «Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στην αρχή. Είχαμε ξεκινήσει καλά. Το ξέραμε πως αυτοί ήθελαν να ξεκινήσουν δυνατά, όμως παίξαμε το παιχνίδι τους και πήγε πολύ καλά. Ήταν γενικά ένα καλό παιχνίδι απ’ τις δυο ομάδες που θα μπορούσαν να νικήσουν, όμως στην τελική θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τις πολλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου: «Ο στόχος μας ήταν να βρούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Τα πήγαμε καλά είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν λίγο απογοητευμένοι στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν και είχαν ευκαιρίες και όπως είπα η ισοπαλία ήταν ίσως το πιο δίκαιο παιχνίδι»

«Είμαι ικανοποιημένος. Τα πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε με καλούς αντιπάλους και προκριθήκαμε στους ομίλους. Στους ομίλους βλέπαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παλέψαμε για τη νίκη, οι οποίες δεν ήρθαν, αλλά μας έμειναν ακόμη δυο παιχνίδια και θα τα παλέψουμε για τις νίκες».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ