Ανανέωση με Doctor’s Formula

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της ομάδας με την εταιρεία Doctor’s Formula.

Η ενημέρωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία, Doctor’s Formula.

Οι αθλητές μας θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας, για την μέγιστη επίδοση τους στο απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Η Doctor’s Formula ειδικεύεται στην άμεση αποκατάσταση άλλα και την αποτελεσματική θωράκιση του οργανισμού με φυσικά και φυτικά συστατικά. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας γιατρών και φαρμακοποιών, που δημιούργησαν φυσικές συνταγές, οι οποίες βοηθούν αποτελεσματικά τον οργανισμό αθλητών άλλα ακόμα και σε χρόνια προβλήματα υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Doctor’s Formula για την υποστήριξη και προσφορά της.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!