Προβλέπουν… νίκη με 3-1

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η βουλγαρική ιστοσελίδα gol.bg ανέλυσε το πρωί της Πέμπτης τα δεδομένα ενόψει του αγώνα της Λουντογκόρετς με την ΑΕΚ, κάνοντας παράλληλα πρόβλεψη για την ενδεκάδα της βουλγαρικής ομάδας.

Οι Βούλγαροι πιστεύουν πως θα γίνει αυτό που γράψαμε σε προηγούμενη μας ανταπόκριση, δηλαδή ο Αντόνι Ζντράφκοφ να επιλέξει τους ίδιους που έπαιξαν στον αγώνα του ΓΣΠ αλλά και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος (το ίδιο ανέφερε το πρωί της Πέμπτης και το sportal.bg).

Τονίζουν παράλληλα τη σημασία της αναμέτρησης για τις δύο ομάδες, αναφέροντας πως μόνο αν υπάρξει νικητής, θα έχει πιθανότητες πρόκρισης.

Αφού παραθέτει και τα αγωνιστικά δεδομένα, το gol.bg καταλήγει με πρόβλεψη του σκορ του αγώνα, «δίνοντας» νίκη με 3-1 στη Λουντογκόρετς.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!