Ο θρασύτερος οδηγός λεωφορείου στον πλανήτη (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Aπίστευτο περιστατικό με λεωφορείο, που κάνει αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας με πυκνή κυκλοφορία και ο οδηγός του πηγαίνει χαλαρά αντίθετα στο ρεύμα!

Εγκληματική συμπεριφορά επέδειξε οδηγός λεωφορείου στην Κίνα. Ο ασυνείδητος επαγγελματίας έχασε προφανώς την έξοδο, που έπρεπε να βγει και αντί να συνεχίσει μέχρι την επόμενη, αποφάσισε να στρίψει επιτόπου. Στο βίντεο βλέπουμε να εκτυλίσσονται απίθανες σκηνές με το μακρύ λεωφορείο να πηγαίνει μπρος πίσω καταλαμβάνοντας όλο το πλάτος του οδοστρώματος και τα υπόλοιπα οχήματα, να στριμώχνονται και να περνούν από δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της μανούβρας.

Κάποια στιγμή ολοκληρώνει ο οδηγός του λεωφορείου την αναστροφή και αρχίζει πλέον να πηγαίνει συνειδητά κόντρα στο ρεύμα της πυκνής κυκλοφορίας. Δυστυχώς δεν βλέπουμε, ούτε και γνωρίζουμε, αν κατάφερε τελικά να φτάσει στην έξοδο που επιθυμούσε, ευχόμαστε βέβαια να ολοκλήρωσε την εγκληματική του ενέργεια, χωρίς να συμβεί κάποιο τραγικό ατύχημα. Ελπίζουμε πάντως να του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και να μην ξανακαθίσει πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτου!

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!