Η απόδοση των ρεφ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών μας στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Λούκας Σωτηρίου: Ο τελικός απολογισμός του στο ΑπόλλωνΑνόρθωση, είναι θετικός. Έκανε μία διαιτησία ισορροπημένη και παρά τις δύσκολες φάσεις που βγήκαν στην αναμέτρηση, στάθηκε αρκετά καλά με σωστά σφυρίγματα και σωστή επίσης διαχείριση στον πειθαρχικό έλεγχο. Βαθμολογείται με 8.4

Βασίλης Δημητρίου: Με όση άνεση ήθελε πέρασε από το «Τάσος Μάρκου» στο Ε.Ν.Π-Αλκή. Σωστός στην αποβολή του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων (Κοσμάς) όπως και στο πέναλτι υπέρ της Ε.Ν.Π και κρίνεται επιτυχημένη η απόδοση που είχε. Βαθμός 8.3

Νικόλας Νεοκλέους: Ερωτηματικό της απόδοσης του στο ΑΕΚΑΕΛ η απόφαση να σφυρίξει στη φάση που ο Γκονζάλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δικαιολογήσει το σκεπτικό του. Στα υπόλοιπά σφυρίγματα του, ήταν σωστός παρά το ότι χρησιμοποίησε το χαρτί της κίτρινης κάρτας 8 φορές για να κρατήσει το παιχνίδι. Με ερωτηματικό τη φάση που σχολιάσαμε το βαθμολογούμε στο 8.3.

Λεόντιος Τράττος: Θα κριθεί η απόδοση του στη φάση του πέναλτι που διεκδίκησε ο ΑΠΟΕΛ με τον Τάμαρι στο 84΄. Φάνηκε να γίνεται παράβαση από τον αμυντικό της Πάφου (Χολτ) και έπρεπε να υποδειχθεί από το διαιτητή. Σε τέτοιες φάσεις συνήθως ο παρατηρητής διαιτησίας αποφασίζει με τη μέθοδο του άσπρου-μαύρου και αν διαπιστώσει λάθος κατεβάζει το βαθμό στο 7.9 και με αυτό το σκεπτικό τον βαθμολογούμε και εμείς.

Κώστας Ψευδιώτης: Βιάστηκε να σφυρίξει το 2ο πέναλτι για την Ομόνοια και μένει κατά πάσα πιθανότητα εκτεθειμένος. Η παράβαση του αμυντικού (Ψάλτης) επί του Αντόνια φάνηκε να γίνεται εκτός περιοχής και λανθασμένα ο ρεφ αποφάνθηκε να δώσει πέναλτι. Μία απόφαση που επίσης πάει στην κατηγορία άσπρο-μαύρο και η βαθμολογία του πέφτει στο 7.9.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Έκανε λάθη στο Νέα ΣαλαμίναΔόξα αλλά σε φάσεις που δεν καθόρισαν την έκβαση του αγώνα. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή η διαιτησία του και βαθμολογείται με 8.2.