Η απόδοση των ρεφ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών μας στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος α΄κατηγορίας.

Κωνσταντίνος Φωτίου: Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο ντεμπούτο στο ΟμόνοιαΠάφος. Παρά το ότι εξελίχθηκε σε αγώνα ψηλού βαθμού δυσκολίας, κατάφερε να έχει θετική παρουσία. Σωστός στο πέναλτι για τη φιλοξενούμενη ομάδα και στις άλλες δύσκολες φάσεις που συνάντησε. Κρίνεται επιτυχημένη η εμφάνιση του και παίρνει βαθμό 8.4.

Γιώργος Νικολάου: Έκανε τα εύκολα δύσκολα στο ΑλκήΠάφος. Έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι για τους γηπεδούχους στο πάτημα του Ζαχίντ στον Μπελαμειρί και δεν το σφύριξε. Το πέναλτι της Αλκής δεν φάνηκε να ήταν ξεκάθαρη παράβαση από το Μερκή αλλά δόθηκε.  Σωστός στο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ και με άλλα λάθη στον πειθαρχικό τομέα που κατεβάζουν το βαθμό του στο 8.

Τιμόθεος Χριστοφή: Ακόμα μία συμμετοχή με πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν στο ΑΕΛ-Ε.Ν.Π και δεν συνάντησε καμία δυσκολία. Έδειξε έτοιμος και σε πολύ καλή φόρμα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει στο 8.3 η βαθμολογία του.

Βασίλης Δημητρίου: Με όση άνεση ήθελε πέρασε από το γήπεδο «Αμμόχωστος» και στο ΕρμήςΝέα Σαλαμίνα. Σωστές υποδείξεις και με την προσωπικότητα του πέτυχε στο έργο που είχε να επιτελέσει. Βαθμολογείται με 8.3.

Λεόντιος Τράττος: Πολύ καλός στο ντέρμπι ΑνόρθωσηΑΕΚ. Δεν έχασε καμία φάση και ο βαθμός του πάει στο 8.3.

Ροβέρτος Κώστα: Το σοβαρό του λάθος ήταν που δεν καταλόγισε το φάουλ του Μπόλιεβιτς στον Καραγιόλ στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της Δόξας και δίκαια φώναξαν οι παίκτες του Απόλλωνα. Στις άλλες φάσεις ήταν σωστός ο ρεφ αλλά ο μη καταλογισμός εκείνου του φάουλ μειώνει το βαθμό του στο 8.1.