Ο χορευτής διαιτητής που έκανε την κερκίδα να “χαζέψει”!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου δεν ξεδιπλώνεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά και (λίγο) έξω από αυτό, με έναν βοηθό διαιτητή να “τρελαίνει” την εξέδρα με τις χορευτικές του κινήσεις. Δείτε VIDEO!

Εάν οι υποστηρικτές μίας ομάδας τραγουδούν στις εξέδρες, τότε ο βοηθός διαιτητή θεωρεί πως έχει κάθε δικαίωμα να λικνιστεί στη γραμμή του πλαγίου άουτ, ακολουθώντας το ρυθμό!

Όσοι πιστεύετε πως η παραπάνω πρόταση ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, τότε δεν έχετε πάρει χαμπάρι το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αφρική.

Πρωταγωνιστής ένας βοηθός διαιτητή που την ώρα που έκανε τις ασκήσεις του, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφάσισε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες για να “μαγέψει” το κοινό.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταγραφεί σε video το οποίο έχει αποσπάσει εκατομμύρια likes από την ώρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!