«Με ένα αψιού παθαίνουμε θλάσεις στον ΑΠΟΕΛ…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου, τοποθετείται μέσω του facebook του και με αφορμή το νέο πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε με τον Εμίλιο Ενσούε αναφέρεται στα φετινά αγωνιστικά προβλήματα των «γαλαζοκιτρίνων».

«Υποτροπή στη υποτροπή ο Ενσούε. Αυτό με τις θλάσεις και τις υποτροπές κούρασε. Τι γίνεται; Αφού δεν γίνεται τίποτε με τις θεραπείες κάντε Αγιασμό εκεί στο Αρχάγγελο και βρείτε τρόπο και τρόπους με την ομαλή επαναφορά των τραυματιών. Με ένα αψιού παθαίνουμε θλάσεις. Καρλάο, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Ενσούε. Ο Ρουέδα όπου να’ ναι συμπληρώνει ένα χρόνο από τη εγχείρηση του και πάμε να ξεχάσουμε τη φάτσα του»

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!