Χειροτέρευε αντί να βελτιώνεται

«Εφιαλτική» είναι η μέχρι τώρα πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο φαίνεται από τα αποτελέσματα και τους αριθμούς.

Παρά το γεγονός πως οι πράσινοι ξεκίνησαν καλά την χρονιά αφού στις πρώτες δύο αγωνιστικές κέρδισαν την Αλκή και ΕΝΠ με 1-0 εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Έχασε από την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, και στη συνέχεια δέχθηκε ακόμα μια ήττα από τον Απόλλωνα με μέτρια εμφάνιση. Το ποτήρι ξεχείλισε στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα αφού η ομάδα δέχθηκε τρίτη σερί ήττα που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Ολίβα.

Μάλιστα σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές η Ομόνοια πέτυχε μόλις δύο τέρματα και αυτά κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες. Το θέμα ήταν ότι η ομάδα αντί να βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου, χειροτέρευε γι’ αυτό αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Ισπανός τεχνικός.

Τώρα τι θα γίνει με την έλευση του νέου προπονητή ένας Θεός ξέρει. Το μόνο σίγουρο ότι αυτός που θα έρθει έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, αφού υπάρχουν αρκετές αδυναμίες σε όλους τομείς κάτι το οποίο θα πρέπει να διορθώσει άμεσα.