ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κωνσταντίνου Φάνου: «Δεν ασκήθηκε βία σε Ανδρέα Παντελή»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τη θέση της ΕΝΠ σε σχέση με όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου» και την ένταση που επικράτησε στα VIP με τους παράγοντες της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνου.

Διαβάστε επίσης: Δρ. Κυριάκος Γιάγκου: «Έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα στην Κύπρο»

Ο κ. Φάνου παρενέβηκε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα», απαντώντας στις καταγγελίες του καλεσμένου αντιπροέδρου της «Κυρίας», Δρ. Κυριάκου Γιάγκου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Cytavision:

«Πραγματικά θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό που γίνεται αλλά πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.

Όσο αφορά το τι έγινε στα VIP θεωρώ ότι η στάση μας δείχνει ότι θέλουμε να καταδικάσουμε ότι έγινε. Ο κύριος Παντελή επιτέθηκε στην προσπάθεια του να αμυνθεί.

Παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το θέμα λύθηκε. Όσο αφορά το αγωνιστικό είναι πολύ κρίμα να ακούμε ότι κάναμε σκόπιμες καθυστερήσεις.

Δεν είδα να χτυπηθεί ο κύριος Παντελή, μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια».

Απαντώντας ο Δρ. Γιάγκου είπε:

«Ήμουν εκεί και το είδα. Ο πρόεδρος έσκυψε για κάτι και χτυπήθηκε δύο φορές στο κεφάλι.

Με την διοίκηση της Ένωσης έχουμε καλές σχέσεις. Δυσανάλογα μεγάλη σημασία δίνουμε στη φάση του γκολ.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την διοίκηση της Ένωσης».

Για τη φάση του fair-play ο Κωνσταντίνος Φάνου επανήλθε:

«Όσον αφορά στη συγκεκριμένη φάση, φαίνεται καθαρά στο βίντεο ότι ο Σίντεντφελντ ζήτησε να γυρίσει η μπάλα στον τερματοφύλακα.
Πράγμα το οποίο παραδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και στο τέλος του αγώνα, ενώ η διοίκηση της Ανόρθωσης μας λέει τώρα ότι επίτηδες δεν έγινε το fair-play».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!