Η απόδοση των ρεφ…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έτσι είδαμε τους διαιτητές μας στην 6η αγωνιστική:

Κυριάκος Χριστοδούλου: Αρκετά καλή η απόδοση του νεαρού διαιτητή στο Ε.Ν.Π-Ανόρθωση. Σε όλο το παιχνίδι, η μόνη λάθος ενέργεια του, ήταν να μην συνεργαστεί με το βοηθό του Νίκος Καλησπέρα που του υπέδειξε καθαρό φάουλ έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης και δεν την καταλόγισε. Βαθμός 8.2 για την απόδοση του διαιτητή.

Γιαννάκης Αναστασίου: Σφύριξε πολύ εύκολα το πέναλτι στο 8΄για τον Απόλλωνα και αδίκησε κατά πάσα πιθανότητα τον αμυντικό του Ερμή. Ήταν ένα ελαφρύ άγγιγμα στο Ζελάγια που δεν σηκώνει την πιο βαριά ποινή του πέναλτι και έφερε μάλιστα την αποβολή. Η απόφαση της αποβολής είναι σωστή αν όμως υπήρξε παράβαση κάτι για το οποίο ελέγχεται ο διαιτητής, η απόδοση του οποίου για αυτή τη φάση δεν ξεπερνά σε βαθμό το 8.

Κώστας Ψευδιώτης: Έκανε δύο σοβαρά και καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα λάθη στο ΑΕΚΔόξα. Χρονικά το πρώτο λάθος ήταν που δεν απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα το Λουίς Σοάρες σε σκληρό φάουλ που ο κανονισμός λέει ότι τιμωρείται με κάρτα, ενώ στη συνέχεια ξεγελάστηκε στο πέναλτι, όταν ο Γιάννου  έπεσε μόνος στο έδαφος και ο ΡΕΦ είδε παράβαση.

Αυτά τα δύο λάθη κατεβάζουν το βαθμό του στο 7.8.

Νικόλας Νεοκλέους: Αλάνθαστη διαιτησία στο Νέα ΣαλαμίναΟμόνοια. Ήταν σε πολύ καλή μέρα και κατάφερε να πετύχει απόλυτα στο έργο του. Βαθμός 8.4

Λούκας Σωτηρίου: Έχασε κάποιες φάσεις στο ΑΠΟΕΛΑΕΛ και είχε λάθος στον πειθαρχικό τομέα με κίτρινες που έδειξε και δεν έδειξε. Παρ’όλα αυτά κρίνεται καλή η διαιτησία του και βαθμολογείται με 8.2.

Δημήτρης Μασιάς: Η πρώτη του συμμετοχή στο ΠάφοςΑλκή ήταν κάτι παραπάνω από άνετη και εύκολη. Χωρίς πρόβλημα ολοκλήρωσε τον αγώνα και βαθμολογείται με 8.2 λόγω του ότι δεν βγήκε δύσκολη φάση.