Απέτρεψαν μεγάλη κλοπή στο σπίτι των Μπέκαμ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τρεις κουκουλοφόροι έβαλαν σκάλα, αντίκρισαν τη λεία τους εντός της οικείας των Μπέκαμ στο Όξφορντσαϊρ, αλλά ευτυχώς για τον Άγγλο σούπερ σταρ, οι γείτονές του έβαλαν τις φωνές και ανάγκασαν τους επίδοξους διαρρήκτες σε φυγή! Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία από την ομάδα σεκιούριτι του σπιτιού…

 

 

Στόχος διαρρηκτών έγινε η πολυτελής οικεία των Μπέκαμ πριν από λίγες μέρες, όταν τρεις κουκουλοφόροι εθεάθησαν έξω από το σπίτι με σκάλα, την οποία τοποθέτησαν έναντι του τοίχου για να δουν από ένα παράθυρο στο πρώτο πάτωμα, πως θα μπορούσαν να κινηθούν και που έπρεπε να στοχεύσουν.

Ευτυχώς για τους Μπέκαμ, οι γείτονές τους σε διπλανό σπίτι έβαλαν τις φωνές και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή, προτού φτάσει και η Αστυνομία στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκαν και οι Αρχές από την ομάδα σεκιούριτι που ενημερώθηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!