Ένας κι ένας: Ο πιο… ενδιαφέρων παίκτης από κάθε ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος…

Ολοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με τον σημαντικό αστερίσκο φυσικά του ντέρμπι των «αιωνίων», ενώ μένει και η διεξαγωγή του αναβληθέντος Βόλος-Πανσερραϊκός.

Διάστημα αρκετό για να εξαχθούν και τα πρώτα συμπεράσματα σε συνολικό επίπεδο. Εν προκειμένω, ωστόσο, θα σταθούμε σε ατομικό και στον παίκτη που έχει «ξεχωρίσει» από κάθε ομάδα. Προσοχή: Αναφερόμαστε σε αυτόν που έχει κεντρίσει περισσότερο τα βλέμματα -λόγω είτε καλύτερων εμφανίσεων σε σχέση με πέρυσι, είτε άμεσης προσαρμογής εάν είναι νέο απόκτημα, είτε συνολικά για τις εμφανίσεις του- και όχι απαραίτητα στον κορυφαίο της (εξού και τα εισαγωγικά). Ακόμα και σε εάν σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κάτι που συμπίπτει.

Στη λίστα υπάρχουν τέσσερις αριστεροί μπακ. Αξιοσημείωτο; Ίσως και όχι, δεδομένου ότι πρόκειται για θέση που τα τελευταία χρόνια βγάζει συνεχώς «διαμαντάκια» στη χώρα μας!

Σημειωτέον, σε ό, τι αφορά τους ευρωπαϊκούς εκπροσώπους μας, έχουν υπολογιστεί μόνο οι αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

Πάμε, με βαθμολογική σειρά:

Ολυμπιακός – Ντανιέλ Ποντένσε

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από τη διακοπή για τις εθνικές όντας μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι που δεν συνιστούσε αποτέλεσμα της καταλυτικής συνεισφοράς μονάχα ενός παίκτη. Στην εξίσωση μπαίνουν σίγουρα και τα ονόματα των Ελ Κααμπί και Φορτούνη ή και του Ρέτσου. Παρόλα αυτά, λίγα παραπάνω… credits αξίζουν στον Ποντένσε.

Γνωστή η ποιότητα του Πορτογάλου άσου, δεν θα τον μάθουμε τώρα. Ωστόσο, η στατιστική συγκομιδή του (3 γκολ και 2 ασίστ) λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% σε επίπεδο ετοιμότητας (αφού δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία με τη Γουλβς).

Μάλιστα, σχεδόν κάθε του «χτύπημα» έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Από τη μία, οι ασίστ για την ισοφάριση στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (πριν τη διακοπή του αγώνα), από την άλλη τα δύο τέρματα στο «διπλό» των Πειραιωτών στα Γιάννενα.

 

ΠΑΟΚ – Τάισον

Τα ποιοτικά αγγίγματά του στην μπάλα μιλούσαν από την περασμένη σεζόν, αντικατοπτρίζοντας και τη μεγάλη καριέρα του. Όμως, κάπου-κάπου σαν να χανόταν. Κάτι που όχι μόνο δεν συμβαίνει τη φετινή, αλλά ίσα-ίσα το ξεκίνημά του είναι εκρηκτικό έως και ηγετικό!

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος προσφέρει… επινοήσεις και μεγάλη ποικιλία στην, έτσι κι αλλιώς ποιοτικότατη, μεσοεπιθετική τριάδα του «δικεφάλου του Βορρά».

Συμβάλει στο passing game της ομάδας του -με 77 πάσες είναι πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος- ενώ συνεισφέρει καταλυτικά στα δύο εκ των βασικών αγωνιστικών όπλων της ομάδας του, το τρανζίσιον και τα επιθετικά στημένα. Μ’ αυτούς τους τρόπους άλλωστε έβγαλε και τις δύο ασίστ κόντρα στον Βόλο, έχοντας συνολικά τρεις μαζί με το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο νήμα κερδίζει τον πυραυλοκίνητο Μπάμπα και τον εκπληκτικό Ζίβκοβιτς (κλασικά εξαιρετικός και ο Κοτάρσκι).

Super League: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από κάθε ομάδα

Παναθηναϊκός – Μπερνάρ

Σεζόν καριέρας έχει ξεκινήσει ο Φώτης Ιωαννίδης. Μεγάλη η εξέλιξη του ανά τα χρόνια, εάν και το… καλό το πράγμα φαινόταν από εποχές Λεβαδειακού. Φυσικά, τρομερή εκκίνηση πραγματοποιεί και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Ωστόσο, η περίπτωση που ταιριάζει ταμάμ στο θέμα είναι εκείνη του Μπερνάρ. Μια ανάγνωση είναι το ότι έχει ήδη πετύχει περισσότερα γκολ σε σχέση με την περασμένη σεζόν, την πρώτη του με τα πράσινα. Ίσως όμως να είναι και επιφανειακή, καθώς δεν είναι μόνο η στατιστική αυτή που τον καθιστά περισσότερο… λυμένο σε σχέση με πέρυσι.

Σίγουρα ο χρόνος συνήθως δουλεύει υπέρ του εκάστοτε παίκτη, αλλά σε ό, τι αφορά τον Βραζιλιάνο άσο έχει βοηθήσει και η παραπάνω χρησιμοποίησή του στο «δέκα».

Τρία τέρματα -όλα στο Αγρίνιο, ανοίγοντας και σφραγίζοντας τον δρόμο για το «διπλό» του Παναθηναϊκού- καθώς και μία ασίστ. Η τελευταία μάλιστα μέσω εκτέλεσης κόρνερ, στο ματς με τον Βόλο, τομέας (στατικές φάσεις) αν μη τι άλλο σημαντικός. Παράλληλα, έχει ένα γκολ ανά 2,7 τελικές προσπάθειες, όντας πρώτος στη σχετική λίστα της Λίγκας.

 

ΑΕΚ – Αλεξάντερ Κάλενς

Ακόμα μία ομάδα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος, που προσφέρει αρκετές επιλογές. Ωστόσο, εκείνος που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα είναι ένας νεαποκτηθείς. Κι αυτό διότι, οκ, για παράδειγμα ο Ελίασον συνεχίζει να είναι ο ιδανικός assistman και ο Τσούμπερ να έχει βάλει την υπογραφή του με κομβικό τρόπο σε παιχνίδια όπως του Βόλου, της Λεωφόρου και της Τρίπολης, ωστόσο υπάρχει και ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος «κερδίζει» λόγω της αμεσότατης προσαρμογής του.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», κάτι που όμως δεν έχει αφήσει να φανεί. Ενδεχομένως να του έκανε τη ζωή ευκολότερη το ότι εντάχθηκε σε ένα καλοκουρδισμένο σύνολο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Περουβιανός στόπερ έχει δείξει ήδη κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά δείγματα γραφής, τόσο σε ατομικό επίπεδο -επιβεβαιώνοντας ότι έχει ως δυνατά «χαρτιά» την ταχύτητα και το build up– όσο και στη συνεργασία του με την υπόλοιπη άμυνα (με ελάχιστες στιγμές ως εξαίρεση).

 

ΟΦΗ – Λερόι Αμπάντα

Από τις ομάδες που φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του προπονητή τους. Δεν είναι η μοναδική, αλλά αξίζει να σημειωθεί. Ίσως και για… να βγούμε από τη δύσκολη θέση, καθώς ο νεοφερμένος Λερόι Αμπάντα κερδίζει στο νήμα την άτυπη μάχη.

Οι Κρητικοί τον έκαναν δικό τους το περασμένο καλοκαίρι επικρατώντας στον εγχώριο ανταγωνισμό, αφού αρκετές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον όταν έμεινε ελεύθεος από τη Λαμία. Και, έχοντας χρειαστεί ελάχιστο χρόνο προσαρμογής (κυρίως στα φιλικά), τους έχει βγάλει ήδη ασπροπρόσωπους: Buzzer beater γκολάρα με τον ΠΑΟΚ και τρεις ασίστ, με Άρη, Ατρόμητο και ΑΕΚ κατά σειρά. Εν ολίγοις, έχει συμβάλει τα μέγιστα και στις σπουδαίες εντός έδρας νίκες της ομάδας του.

Ένα φουλ επιθετικογενές αριστερό μπακ, με ανεβάσματα, σέντρα, που πατάει περιοχή και ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο 3-5-2 του Βάλντας Νταμπράουσκας (έχει παίξει και στην πλευρά μαζί με τον, επίσης εξαιρετικό, Θοράριρσον σε σύστημα με τετράδα).

 

Λαμία – Καρλίτος

Επιβεβαίωση του ρητού «ό, τι πληρώνεις, παίρνεις». Δεν ισχύει πάντα, αλλά στην περίπτωση της Λαμίας και του Καρλίτος ήρθε και έδεσε. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει την ποιότητά του και στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εξάλλου, μιλούν οι αριθμοί. Τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ στα οκτώ παιχνίδια της Λαμίας. Την ίδια ώρα έχει τρομερή συμβολή στο συνδυαστικό και κάθετο ποδόσφαιρο.

Εκ των πρωταγωνιστών συνολικά του πρωταθλήματος, ενδεχομένως (και αναλογικά) ίσως και ο κορυφαίος μέχρι στιγμής!

 

Άρης – Λορέν Μορόν

Έδωσε λύση (εάν είναι οριστική θα φανεί) στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Άρης στο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς… επιτέλους, για τους ίδιους, βρήκαν φορ που να σκοράρει. Πέντε τέρματα έχει ήδη ο Ισπανός επιθετικός, μαζί και με μία ασίστ. Πρώτος σκόρερ μαζί με Ελ Κααμπί.

Τρομερό ξεκίνημα. Κάτι που, άλλωστε, δεν έχει περάσει απαρατήρητο στον… περίγυρο της πρώην ομάδας του, με τα σεβιγιάνικα Μέσα να έχουν ασκήσει κριτική στον Μανουέλ Πελεγκρίνι που άφησε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μπέτις.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Σουλεϊμάνοφ. Δεν συγκρίνεται η μέχρι στιγμής συνεισφορά τους. Ωστόσο, o Ρώσος εξτρέμ έχει ήδη αποδειχθεί ένα ακόμα δημιουργικό σημείο αναφοράς (μετά τον Νταρίντα), ενώ το Σάββατο (21/10) από δική του «συστημένη» εκτέλεση κόρνερ, ο Άρης εν τέλει λύγισε με «buzzer beater» του Φαμπιάνο τον Πανσερραϊκό.

Πανσερραϊκός – Κώστας Πηλέας

Ενδεχομένως και από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα ομάδας που δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Κι αυτό διότι οι νεοφώτιστοι έχουν προσφέρει πολλούς πρωταγωνιστές. Να επιλέξεις τον Στάικο των τριών σερί γκολ με σουτάρες πριν τη διακοπή, τον βιρτουόζο Χατζηστραβό ή τον Άλεξιτς που συνεχίζει τα περσινά πεπραγμένα του στη Super League 2; Θα μπορούσαμε καθέναν εξ αυτών, αλλά καταλήγουμε στον Κώστα Πηλέα.

Ο δεύτερος αριστερός μπακ μέχρι στιγμής στο θέμα, εάν και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει παίξει μόνο σε αυτήν τη θέση στους Σερραίους. Φυσικά, εάν και ευρέως άρχισε να συστήνεται φέτος, δεν είναι… τυχαίος. Εξάλλου, αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό ως πρωταθλητής Κύπρου με τον Άρη Λεμεσού.

Δύο γκολ, μία ασίστ, εξαιρετικά στημένα: Εξαιρετικός φουλ μπακ ο 24χρονος διεθνής Κύπριος.

Super League: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από κάθε ομάδα

Αστέρας Τρίπολης – Χουλιάν Μπαρτόλο

Δεύτερη σεζόν με τους Αρκάδες, τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Όπως και στην περίπτωση του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, ο Χουλιάν Μπαρτόλο έχει βοηθηθεί πολύ από το ότι φέτος παίζει κυρίως πίσω από τον επιθετικό. Απόφαση του Μίλαν Ράσταβατς, που έχει «απελευθερώσει» τον Αργεντινό άσο και η οποία έχει συμβάλει στο καλύτερο πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του σε επίπεδα δημιουργίας.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θυμίζει τον παίκτη που μας είχε συστηθεί στον Βόλο. Κάτι που αποτυπώνεται και στα στατιστικά, με τα δύο γκολ και τη μία ασίστ του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

 

Κηφισιά – Γιάννης Μασούρας

Την περασμένη τριετία την πέρασε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ολλανδίας (με τις φανέλες των Γκόρνικ Ζάμπρζε, Σπάρτα Ρότερνταμ και Μιέντζ Λεγκνίτσα), εξού και δεν είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την πορεία του… εκ του σύνεγγυς (πέρα από τις όποιες στιγμές του).

Ο Γιάννης Μασούρας έχει δημιουργήσει (τουλάχιστον) θετικές εντυπώσεις με την έως τώρα παρουσία του στην Κηφισιά. Είτε παίζει στο δεξί άκρο σε άμυνα τετράδας είτε παίρνει όλη τη πλευρά, ο 27χρονος άσος βγάζει επί χόρτου ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ένα μπακ που μπορεί να αξιοποιήσει τον χώρο με την ταχύτητά του, ενώ έχει σημειώσει ήδη ένα γκολ και μία ασίστ του με τους νεοφώτιστους.

Παναιτωλικός – Πέδρο Σίλβα Τορεχόν

Από τις ομάδες που έχουν απογοητεύσει, γι’ αυτό και οδηγήθηκε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Έχει όμως διασωθέντες.

Εάν το κείμενο γραφόταν τη 2η-3η αγωνιστική, η άτυπη διάκριση θα πήγαινε στον Σέρχιο Ντίας, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινά εντυπωσιακά. Ωστόσο, λίγο η συνολική εικόνα των Αγρινιωτών, λίγο και ένα πρόβλημα τραυματισμού, κάπου «χάθηκε».

Εκείνος όμως που παραμένει σταθερότατος και επιδραστικός είναι ο Τορεχόν. Ακόμα ένα φουλ επιθετικογενές μπακ, με πολλές κούρσες και ανεβάσματα από αριστερά αλλά και πολύ καλές σέντρες. Στις τελευταίες συγκαταλέγεται και η ασίστ του για το buzzer beater του Ζοάο Πέδρο απέναντι στον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Super League: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από κάθε ομάδα

ΠΑΣ Γιάννινα – Μάριος Τσαούσης

Τρομερός ο Σόρια, ωστόσο ουσιαστικά συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι. Οπότε, θα μεταπηδήσουμε στο απέναντι άκρο της άμυνας, το αριστερό. Εκεί, όπου ο ΠΑΣ επέλεξε τον Μάριο Τσαούση, αποκτώντας τον ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, ώστε να καλύψει το σημαντικό κενό που άφηνε η πώληση του Σταύρου Πήλιου στην ΑΕΚ. Και μέχρι στιγμής ο 23χρονος άσος τα έχει πάει εξαιρετικά.

Από τις συμμετοχές του, επίσημες και μη, με την πρώτη ομάδα των Θεσσαλονικιών είχε δείξει επιθετικογενή χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν, τα οποία παρουσιάζει πλέον επί… εβδομαδιαία βάση (όταν τουλάχιστον έχει αγώνες) με τους Γιαννιώτες. Εξάλλου, αποτελεί βασικό στέλεχος στα πλάνα του Θανάση Στάικου.

Highlights του το γκολ και η ασίστ (με ωραία φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό, επιδόσεις βέβαια που δεν αποσόβησε την ήττα για τους φιλοξενούμενους. Ταυτόχρονα, έχει και έντεκα κλεψίματα.

Super League: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από κάθε ομάδα

Ατρόμητος – Ντένζελ Γιουμπιτάνα

Έγιναν σημαντικές κινήσεις επένδυσης το καλοκαίρι στο Ατρόμητο, τα βλέμματα όμως κερδίζει μια μεταγραφή που ενδεχομένως να πέρασε και στα «ψιλά». Το όλο… αλήτικο στιλάκι σε προϊδεάζει ότι κάτι καλό θα δεις. Βραχύσωμος, αριστεροπόδαρος, με κάλτσες κοντές. Εάν και το ξεκίνημα των Περιστεριών δεν τον έχει βοηθήσει πολύ, ο 24χρονος Βέλγος έχει προλάβει να δείξει και στο ευρύ κοινό ότι πρόκειται για έναν… μπαλάτο μεσοεπιθετικό.

Και λέμε στο ευρύ, διότι την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε MVP στη Super League 2, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και φέτος στέκεται και με το παραπάνω στα «μεγάλα σαλόνια». Τέτοιος άλλωστε είναι και ο συμπαίκτης του στους «κυανόλευκους», Δημήτρης Τσακμάκης, που προερχόταν από εντυπωσιακή σεζόν με την Παναχαϊκή.

Στα του Γιουμπιτάνα όμως. Στις οκτώ μέχρι τώρα συμμετοχές του περνά συνήθως ως αλλαγή. Στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του ισοφαρίζοντας με πλασεδάρα στο 86′, ενώ στην Τούμπα αποτέλεσε σημείο αναφοράς των Περιστεριτών στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο απειλητικοί στο δεύτερο μέρος.

 

Βόλος – Αλεξί Τρουιγέ

Πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν για τον Βόλο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες από την κακοκαιρία στη Μαγνησία. Εάν έχει διακριθεί κάποιος παίκτης από το σύνολο του Κώστα Μπράτσου, αυτός είναι ο Τρουιγέ.

Ευχάριστο το να βλέπεις ότι έχει αφήσει στο παρελθόν το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε στα «πιτς» πέρυσι στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, έχει αρχίσει και ξαναβρίσκει τα πατήματά του μέσω του δανεισμού του στους Βολιώτες, στα χαφ των οποίων ξεχωρίζει με τα δημιουργικά του χαρακτηριστικά (ως οκτάρι στο 4-2-3-1). Απέναντι στον Αστέρα βρήκε και δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, στο μοναδικό του εν Ελλάδι τέρμα.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Τροχαίο στη Λεμεσό: Όχημα προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε κατάστημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λεμεσό. Σύμφωνα...

ΚΟΠΙΑΣΤΕ…

Αυτό λέει ο Σταύρος Δημοσθένους, προς κάθε ενδιαφερόμενο για...

«Θα είναι μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ χαρακτήρισε το ντέρμπι...

Ενδεχόμενο αλλαγής του αριθμού των παικτών που βρίσκονται στην αποστολή!

Άλλη μια αλλαγή, με την οποία θα δώσει το...

ΗΠΑ: Ανοησίες ότι ευθύνεται η Ουκρανία για την επίθεση στο Crocus City Hall

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Λευκός Οίκος τον ισχυρισμό της Ρωσίας...

Ο Μπόελι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Τσέλσι το 2027!

Ο Τόντ Μπόελι θα αφήσει τον ρόλο του προέδρου της Τσέλσι το 2027, όταν...

Η επόμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης…

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ μπορεί να μην...

Μπαλτάκος: «Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για Πογέτ…»

Τα δεδομένα γύρω από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου...

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;

Μάθαμε ότι, ο Νταουσβίλι σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ο...

Ντάνστον: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ με ταλαντούχους σουτέρ»

Την παραμονή του στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας και...

Χατζηδιάκος: «Φτάσαμε τόσο κοντά, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ»

Ενωτικός και πεπεισμένος πως θα πετύχει στο μέλλον δήλωσε...

Πλησιάζει η ώρα των υπογραφών με τον Μεντιλίμπαρ για νέο συμβόλαιο έως το 2025!

Η προφορική συμφωνία μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Χοσέ Λουίς...

Ο ΛαΜέλο Μπολ χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!

Ο ΛαΜέλο Μπολ δεν θα αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα...

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: «Αγνοείστε τυχόν προκλήσεις – Να φύγει άπρακτος όποιος έρθει για σόου ή να προκαλέσει τιμωρία»

Μήνυμα στους φιλάθλους της ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε η ΑΕΚ. Η...

Επέστρεψαν Ρόουζ και Φετφατζίδης ενόψει Λαμίας!

Με νέο πρόσωπο τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ…

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Κύπρο, έχει...

O Κάρι έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή του Γκριν… (BINTEO)

Πνευματικά εξαντλημένος με τη στάση του Ντρέιμοντ Γκριν δείχνει...

Θανατική ανάκριση για Θανάση: Αυτούσιο το δριμύ κατηγορώ της Νομικής Υπηρεσίας

Με τα πυρά να στρέφονται στην παθολογοανατόμο, δρ Δήμητρα...

Στοιχημάτιζε ασταμάτητα: Νέες παραβάσεις από Τονάλι!

Η στοιχηματική του δραστηριότητα δεν σταμάτησε στην Ιταλία, αλλά...

Καθαρή αύξηση €65,4 εκ. κατέγραψαν οι συνολικές καταθέσεις τον Φεβρουάριο!

Σημαντική καθαρή αύξηση κατά €65,4 εκατομμύρια, κατέγραψαν οι συνολικές...

Ελεγκτική: «Έχουμε τα θέματά μας με τη Νομική Υπηρεσία αλλά…»

Τις δηλώσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στο ΡΙΚ,...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ…

Μπορεί να επέστρεψε…φορτωμένος με κούραση λόγω Εθνικής Γεωργίας, αλλά...

EΠΙΣΗΜΟ: Έκτακτη ΓΣ στην Ανόρθωση με γηπεδικό, μεταβίβαση μετοχών κι όχι μόνο!

Το ΔΣ του σωματείου της Ανόρθωσης με ανακοίνωσή του...

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024!

Ποσά ύψους €551,8 εκατομμυρίων, έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση...

Καταβάλλει το μεγαλύτερο ποσό στο κράτος ύψους η ΚΕΔΙΠΕΣ!

Στην μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά προς το κράτος,...

Ο 92χρονος που συγκινεί μιλώντας για την Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Eνημέρωση από την Ομόνοια για τη σειρά «12ος παίκτης»...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τόνγκια, δεν αφήνουν καμία...

«Δεν έχουμε εθνική συνείδηση στην Κύπρο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό τόνισε ο Κώστας Μαλέκος στο 110ο επεισόδιο της...

«Πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ και κύπελλο η Ομόνοια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ, Ανδρέας Χριστοφή σε μίνι συνέντευξή...

«Θα έπρεπε να είχατε έτοιμο το Πανθεσσαλικό»!

Την κατάσταση του Πανθεσσαλικού καυτηρίασε ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθαρίζοντας...

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Προμηθέας λόγω φόβων επεισοδίων!

Η Ελληνική Αστυνομία άναψε «κόκκινο» στη διεξαγωγή του αγώνα...

Τότε αποφασίζει ο Τσάμπι Αλόνσο για τη Λίβερπουλ!

Γνωρίζει ότι έχει μπροστά του φορτωμένο πρόγραμμα με τις...

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ

Ενώ πλησιάζει η επιστροφή Κοκόριν, μένει έξω ο τιμωρημένος...

Στις 8 Απριλίου η παρουσίαση των εορτασμών…

Ενημέρωση από την ΑΕΚ για την παρουσίαση των εορτασμών: Η...

Φασούλας: «Έπεσαν οι μάσκες, ο Λιόλιος είναι χωρίς αρχές, αξίες και πρόγραμμα»

Ο συνδυασμός «πρώτα το μπάσκετ» εξαπέλυσε μύδρους κατά του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ντβάλι με το ΑΠΟΕΛ…

Είναι δεδομένο, ότι η αξία του Λάσα Ντβάλι θα...

ΧΡΗΜΑ-ΑΠΟΕΛ

Ο Μπέλετς, ο Ντβάλι και ο Κβιλιτάια πάνε στην...

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Διαφωνώ με τον Τιμούρ, ιδανική περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς…»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Οι αυξήσεις θα οδηγήσουν σε άνοδο της βενζίνης κοντά...

Το δάνειο, οι επαφές και η… φημολογία

Οι προσπάθειες για δανειοδότηση έχουν πέσει στο κενό και...

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Κεραυνός! (ΦΩΤΟΣ)

Στη 12η κατάκτηση κυπέλλου της ιστορίας του, έφθασε ο Κεραυνός,...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΚΑΤΙ…ΨΗΝΕΤΑΙ!

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ανόρθωση, συμφωνούν και λένε...

Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΕΛ: Τα χρέη, το έργο της διοίκησης, οι εκλογές και η… αποκάλυψη! (ΦΩΤΟΣ)

Πραγματοποιήθξκε στην αίθουσα «Saint George 1930» η Γενική Συνέλευση...

INSTAGRAM