Χάρης Νικολάου στο Balla: «Γι αυτό ένα παιδί επιλέγει την Ακαδημία της Ομόνοιας…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο  υπεύθυνος μεθοδολογίας των ομάδων Grassroots της Ομόνοιας σε παγκύπρια βάση, Χάρης Νικολάου, μίλησε στο Balla για τους στόχους της Ακαδημίας και την νέα τάξη πραγμάτων στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων».

Διαβάστε επίσης: Το Balla στο «Αυξέντειο Τουρνουά» (pics&vids)

Ο κύριος Νικολάου αρχικά αναφέρθηκε στον στόχο της ακαδημίας στις νεαρότερες ηλικίες:

«Ο στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε κατάλληλα τα παιδιά δίνοντας τους όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο πιο ψηλό επίπεδο. Πρώτιστος στόχος σε τέτοιες ηλικίες είναι να δημιουργήσουμε ένα ωραίο περιβάλλον κατάλληλο για τα παιδιά. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στόχος είναι να βελτιώσουμε την τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών. Όταν ένα παιδί φτάσει στο σημείο να πρέπει να αγωνιστεί σε παιχνίδι 11 εναντίον 11 είναι δεδομένο ότι πρέπει να έχει την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση. Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση σε θέματα τεχνικής».

Η Ακαδημία της Oμόνοιας αλλάζει επίπεδο μετά την αλλαγή στη διαχείριση των ακαδημιών με τον υπεύθυνο των ομάδων Grassroots της Oμόνοιας να δίνει απάντηση στο ερώτημα «Γιατί κάποιο παιδί να επιλέξει την ακαδημία της Oμόνοιας;»:

«Θεωρώ ότι ιδιαίτερα την δεδομένη χρονική στιγμή με την νέα δομή στις ακαδημίες είναι η κατάλληλη επιλογή για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Διαθέτουμε πλέον όλα τα σύγχρονα μέσα και τις ανέσεις για να μπορέσουν τα παιδιά να δουλέψουν ευχάριστα και πιο κατάλληλα για να προοδεύσουν. Η Oμόνοια έβαλε τις βάσεις για να ανέβει επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να δουλέψουμε όσο το δυνατό καλύτερα για να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Αυτό θα γίνει όταν θα βλέπουμε ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται στο ψηλότερο επίπεδο στην Κύπρο και όχι μόνο».

Ο παλαίμασος άσος του Τριφυλλιού μας μίλησε για την πενιχρή παρουσία Κυπρίων ποδοσφαιριστών στις ομάδες Α’ κατηγορίας και στην προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων στην Oμόνοια:

«Γενικά φταίει η νοοτροπία για την μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Εμείς αυτή την νοοτροπία θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε, προετοιμάζοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο ούτως ώστε να «αναγκάσουμε» τους προπονητές να χρησιμοποιούν περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Για την παρουσία στο τουρνουά του ΑΣΙΛ:

«Έιναι ένα πολύ καλό τουρνουά, ευχαριστούμε τους διοργανωτές, νιώθουμε υποχρέωση να είμαστε δηλώνουμε τέτοια τουρνουά».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!