Στην… ουρά οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΟΑ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Κούρσα διαδοχής του Κλεάνθη Γεωργιάδη στην προεδρία της ανώτατης αθλητικής αρχής της Κύπρου και όπως φαίνεται έχει… «μέλι» η καρέκλα.

Η στήλη πληροφορείται τα εξής:

Πολλά σημαντικά πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου θέλουν να πάρουν αυτή τη νευραλγική θέση και λέγεται ότι «παίζουν» μέχρι και 10 υποψήφιοι.

Συνήθως η θέση αυτή για τον ημικρατικό οργανισμό αναπληρώνεται από την επιθυμία του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά πάντα παίζει ρόλο και η άποψη του κυβερνώντος κόμματος κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και τώρα.

Είναι ήδη στο προσκήνιο ως σοβαρή επιλογή αυτή του πρώην προπονητή ποδοσφαίρου και πρώην βουλευτή, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος διατηρεί  άριστη και άμεση σχέση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, αλλά και τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το θέμα με τον κ. Ανδρέα είναι αν ενδιαφέρεται να αναλάβει αυτό το ρόλο σαν πρόεδρος του ΚΟΑ ή αν θα επιδείξει ξανά ενδιαφέρον για τη Βουλή ενόψει του 2021.

Δεν αποκλείεται να ξαφνιάσει στο τέλος η επιλογή για τη θέση με το διορισμό ανθρώπου που θα έχει την εύνοια του κ. Νίκου Αναστασιάδη, αλλά να μην έχει δει ακόμα το όνομα του το φως της δημοσιότητας.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και όταν προκύψει κάτι χειροπιαστό θα σας ενημερώσουμε…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ